ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ: ΤΟΥΜΠΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ…

June 4, 2026

ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ: ΤΟΥΜΠΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ…


Διαφ.

«Αν η συμπεριφορά της ήταν σωστή, δεν θα την έδερνα» Φίλος της 39χρονης που δολοφονήθηκε στην Καλαμάτα δήλωσε ότι ο γυναικοκτόνος είχε στρέψει εναντίον της τα…

«Αν η συμπεριφορά της ήταν σωστή, δεν θα την έδερνα»

Φίλος της 39χρονης που δολοφονήθηκε στην Καλαμάτα δήλωσε ότι ο γυναικοκτόνος είχε στρέψει εναντίον της τα παιδιά τους, ώστε να δικαιολογήσει την κακοποίηση.

Σε δηλώσεις που έκανε, είπε ότι το μεγάλο παιδί της 39χρονης την κατηγορούσε για τις επιθέσεις που δεχόταν, αναφέροντας ότι «δεν είναι καλή μαμά», γιατί «τσαντίζει τον μπαμπά».

Διαφ.

Πιο αναλυτικά, ο φίλος της 39χρονης μιλώντας στις «Αποκαλύψεις» είπε ότι η γυναίκα «είχε έρθει εδώ, προσέγγισε πρώτα την… γιατί ένιωθε πιο οικεία με την… γιατί είναι μαμά και η… κτλ. Η Βάσω έκανε εδώ δύο τμήματα, η… έκανε το ένα από τα δύο και μας πιάνει η… και μας λέει “παιδιά, μου εκμυστηρεύτηκε αυτό και αυτό, ότι τη δέρνει, ότι έχει πρόβλημα, της απαγορεύει τα πάντα”. Η… προσπάθησε μόνη της να την προσεγγίσει για αρχή να δει τι συμβαίνει, μετά μας είπε ότι “αυτό είναι τόσο τραγικό, που εγώ δεν μπορώ να το διαχειριστώ, μου φαίνεται πολύ τραγικό αυτό που ζει αυτή η κοπέλα, μιλάμε για φουλ χειριστικός αυτός, έτσι;”. Ο… που είναι και ο πιο ευαίσθητος σε αυτό, δεν το άφησε και πήγαμε για έναν καφέ, να τη γνωρίσει καλύτερα, να καταλάβει αν λέει αλήθεια ή αν λέει ψέματα – γιατί και τα κορίτσια τα κακοποιημένα που ρώτησα εγώ, το τι μπορούμε να κάνουμε, μου είπαν “πρόσεχε, να είσαι σίγουρος ότι αυτή είναι αληθινή ιστορία”, αυτό μου είπαν – και πήγαν για έναν καφέ ο… και η… ώστε να καταλάβουν τι συμβαίνει».

Διαφ.

«Η Βασιλή τούς εκμυστηρεύτηκε ότι υπάρχει μεγάλη ζημιά, τρώει πολύ ξύλο, ότι έχει στρέψει τα παιδιά εναντίον της, έλεγε στα παιδιά αυτός ότι “καλά κάνω και δέρνω τη μαμά, γιατί αν ήταν καλή η μαμά και η συμπεριφορά της ήταν σωστή, δεν θα την έδερνα”. Περνούσε αυτό το μήνυμα στα παιδιά και η μεγάλη είχε φτάσει στο σημείο να απομακρύνεται πάρα πολύ από τη μαμά της και να την επικρίνει κιόλας τη μαμά της» είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Διαφ.

«“Εσύ φταις”, έλεγε, “εσύ φταις, μαμά, που ο μπαμπάς τσαντίζεται, εσύ φταις, μαμά”. Εγώ δεν ήξερα ότι τα παιδιά κακοποιούνταν και αυτά, το άκουσα τώρα. Άκουσα ότι μια κοπέλα τώρα που τα προσέγγισε, άκουσε από τη μικρή ότι “ο μπαμπάς με έδερνε”, αυτό άκουσε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ…» ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ 39ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Σοκ έχει προκληθεί από τη γυναικοκτονία που σημειώθηκε στην Καλαμάτα, όπου 41χρονος σκότωσε την 39χρονη σύζυγό του. Όπως αποκαλύπτεται, η 39χρονη Βασιλική ζούσε…

Σοκ έχει προκληθεί από τη γυναικοκτονία που σημειώθηκε στην Καλαμάτα, όπου 41χρονος σκότωσε την 39χρονη σύζυγό του.

Όπως αποκαλύπτεται, η 39χρονη Βασιλική ζούσε υπό καθεστώς τρόμου, καθώς ο 41χρονος γυναικοκτόνος τη ζήλευε παθολογικά.

Σύμφωνα με το Mega, η 39χρονη πριν από ένα μήνα είχε επισκεφθεί δικηγόρο, ζητώντας πληροφορίες για την έκδοση διαζυγίου, ενώ της αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της την κακοποιούσε επί χρόνια.

«Τη χτυπούσε και την κλωτσούσε από τότε που ήταν έγκυος. Της έλεγε και την έβριζε και την απειλούσε ότι “θα φύγεις από το σπίτι εσύ, αλλά δεν θα πάρεις ούτε θα βλέπεις τα παιδιά”. Αυτό ήταν ο φόβος της ο μεγάλος», είπε η δικηγόρος που είχε επισκεφθεί η Βασιλική.

«Πριν από μία εβδομάδα περίπου κι ενώ ήμουν στο ακροατήριο του Μονομελούς, ήρθε, με αναζήτησε στο δικαστήριο και μου είπε, χωρίς να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία: “Να ξέρετε, θα τα βρούμε με τον Τάδε. Δεν θα προχωρήσω”. Και θυμάμαι ότι και τότε ακόμα την ακολουθούσε! Και είδε που ήρθε! Τον είδα», πρόσθεσε.

Καλαμάτα: Είχε βάλει κάμερα στο σπίτι -Παρακολουθούσε το όχημα της 39χρονης με GPS
Ο 41χρονος ζήλευε εμμονικά την 39χρονη και μάλιστα το θύμα, σύμφωνα με την αδελφή της, πίστευε πως ο σύζυγός της είχε τοποθετήσει συσκευή GPS στο αυτοκίνητό της, καθώς γνώριζε διαρκώς πού βρισκόταν.

Παράλληλα, ανέφερε ότι και στο εσωτερικό του σπιτιού είχε βάλει κάμερα παρακολούθησης. Μάλιστα, η κάμερα εντοπίστηκε από τις Αρχές και διαπιστώθηκε ότι εκτός από εικόνα κατέγραφε και ήχο. Ο εισαγγελέας έχει ζητήσει να γίνει ανάκτηση και απομαγνητοφώνηση του υλικού, με ιδιαίτερη έμφαση στο χρονικό διάστημα κατά το οποίο εκτυλίχθηκε η δολοφονία.

Στόχος των ερευνών είναι να διαπιστωθεί τι προηγήθηκε του εγκλήματος και αν υπήρξε κάποιο περιστατικό ή επικοινωνία που ενδεχομένως πυροδότησε την έκρηξη βίας του δράστη.

Παράλληλα, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να μην έχει καταγραφεί υλικό από τις κρίσιμες ώρες. Αν δεν έχει καταγραφεί υλικό, δηλαδή είχε κλείσει την κάμερα, σημαίνει ότι ο δράστης είχε προσχεδιάσει το έγκλημά του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: