ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΤΕΛΟΣ: ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΥΛΑ – ΔΥΣΤΥΧΩΣ…

May 15, 2026

ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΤΕΛΟΣ: ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΥΛΑ – ΔΥΣΤΥΧΩΣ…


Διαφ.

Η Ελλάδα, με εκπρόσωπο τον Akyla και το τραγούδι «Ferto», παραμένει ψηλά στην κατάταξη του Eurovisionworld, αν και πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Η Ελλάδα, με εκπρόσωπο τον Akyla και το τραγούδι «Ferto», παραμένει ψηλά στην κατάταξη του Eurovisionworld, αν και πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση

Το πρωί της Παρασκευής 15 Μαΐου, η ελληνική συμμετοχή συγκέντρωνε ποσοστό 7% στις πιθανότητες νίκης, έχοντας υποχωρήσει μία θέση σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, όταν βρισκόταν στη δεύτερη θέση.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Φινλανδία, με τους Lampenius & Parkkonen και το τραγούδι «Liekineh…», που εμφανίζεται ως το απόλυτο φαβορί με 43%. Ακολουθεί η Αυστραλία, με τη Delta Goodrem και το «Eclipse», συγκεντρώνοντας 15%.

Διαφ.

Πίσω από την Ελλάδα βρίσκεται το Ισραήλ, με τον Noam Bettan και το τραγούδι «Michelle», στο 7%, ενώ στην πέμπτη θέση συναντάμε τη Ρουμανία, με την Alexandra Căpitănescu και το «Choke…», στο 5%. Η Δανία ακολουθεί με 4%, ενώ Ιταλία και Βουλγαρία βρίσκονται στο 3%. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν η Γαλλία και η Μάλτα, που συγκεντρώνουν από 2%.

Διαφ.

Σύμφωνα με τη σειρά εμφάνισης των 25 χωρών στον τελικό της Eurovision, ο Akylas θα ανέβει στη σκηνή 6ος, ενώ η Κύπρος θα διαγωνιστεί από την 21η θέση.

Διαφ.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: