Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η μικρή Λυδία έμαθε τα πάντα για τη δολοφονία της Καρολάιν – Έτσι είναι σήμερα το παιδί

April 11, 2026

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η μικρή Λυδία έμαθε τα πάντα για τη δολοφονία της Καρολάιν – Έτσι είναι σήμερα το παιδί


Διαφ.

Ήταν Μάιος του 2021 όταν μια υπόθεση που αρχικά παρουσιάστηκε ως ληστεία συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η 20χρονη Καρολάιν Κράουτς βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, με το μόλις 11 μηνών μωρό της να βρίσκεται δίπλα της. Ο σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, εμφανίστηκε από την πρώτη στιγμή ως το τραγικό θύμα μιας βίαιης εισβολής, περιγράφοντας με λεπτομέρειες όσα – όπως έλεγε – είχαν συμβεί εκείνο το βράδυ.Για εβδομάδες, η κοινή γνώμη παρακολουθούσε συγκλονισμένη τις εξελίξεις, μέχρι που η υπόθεση πήρε μια δραματική τροπή. Οι αρχές, μετά από ενδελεχή έρευνα και ανάλυση στοιχείων, κατέρριψαν το σενάριο της ληστείας και αποκάλυψαν ότι πίσω από τη δολοφονία της νεαρής γυναίκας βρισκόταν ο ίδιος ο σύζυγός της. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε την πράξη του, περιγράφοντας τη δολοφονία της Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους, σε μια υπόθεση που προκάλεσε σοκ και οργή σε ολόκληρη τη χώρα. Η δίκη που ακολούθησε είχε μεγάλο ενδιαφέρον, με το δικαστήριο να καταδικάζει τον κατηγορούμενο σε ισόβια κάθειρξη.

Πώς είναι σήμερα η μικρή Λυδία – Έμαθε πώς πέθανε η μητέρα της

Στο επίκεντρο όλων αυτών, ωστόσο, βρέθηκε και ένα μικρό παιδί. Η κόρη του ζευγαριού, η μικρή Λυδία, μεγάλωσε μακριά από την Ελλάδα, καθώς μετά τα γεγονότα μεταφέρθηκε στις Φιλιππίνες, όπου ζει μέχρι σήμερα με την οικογένεια της μητέρας της. Οι παππούδες της έχουν αναλάβει την ανατροφή της, προσπαθώντας να της προσφέρουν ένα ασφαλές και ήρεμο περιβάλλον, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαφ.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η μικρή έχει πλέον μεγαλώσει και, με τρόπο προσαρμοσμένο στην ηλικία της, έχει ενημερωθεί για τον θάνατο της μητέρας της. Οι άνθρωποι που τη μεγαλώνουν προσπαθούν να της εξηγήσουν την αλήθεια με ευαισθησία, προστατεύοντας παράλληλα την ψυχολογία της.

Διαφ.

Η υπόθεση της Καρολάιν και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου παραμένει μία από τις πιο συγκλονιστικές στην πρόσφατη ελληνική επικαιρότητα. Και πίσω από τα πρωτοσέλιδα και τις δικαστικές εξελίξεις, υπάρχει μια ζωή που συνεχίζεται – αυτή ενός παιδιού που μεγαλώνει κουβαλώντας μια πολύ βαριά ιστορία.

Διαφ.

Μόλις μαθεύτnκε από τον Ντέιβιντ Κράουτς για την Λυδία της Καρολάιν

Η νέα φωτογραφία της 6χρονης Λυδίας.

Ήταν 11 Μαΐου 2021 όταν ένα από τα πιο σοκαριστικά εγκλήματα των τελευταίων δεκαετιών συγκλόνιζε την Ελλάδα. Ο 33χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε τη 20χρονη σύζυγό του, Καρολάιν Κράουτς, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, δίπλα στην μόλις 11 μηνών κόρης τους, Λυδία.

Για εβδομάδες, ο ίδιος ισχυριζόταν ότι οι ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι τους, την δολοφόνησαν, μέχρι που τελικά ομολόγησε – σοκάροντας το πανελλήνιο με το ψυχρό σχέδιο δολοφονίας που είχε στήσει.

Νέα φωτογραφία της μικρής Λυδίας, της κόρης της άτυχης Καρολάιν, αποκάλυψε η εκπομπή Super Κατερίνα. Ο παππούς της, Ντέιβιντ Κράουτς μίλησε για τη ζωή της στις Φιλιππίνες, καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο αποκάλυψε στο 6χρονο κοριτσάκι τον θάνατο της μητέρας του.

Μάλιστα, στη φωτογραφία που εξασφάλισε η Super Κατερίνα, η Λυδία έχει κερδίσει σε διαγωνισμό ομορφιάς στις Φιλιππίνες.

«Είναι πολύ σκληρό να πεις σε ένα 6χρονο ότι ο πατέρας του έκανε κάτι τέτοιο στη μητέρα του»
Όπως ανέφερε ο πατέρας της Καρολάιν, η μικρή Λυδία γνωρίζει ότι η μητέρα της δεν είναι στη ζωή αλλά δεν έχει μάθει όλη την αλήθεια. Αυτό είναι κάτι που θα της το πουν όταν μεγαλώσει αφού στην ηλικία που βρίσκεται είναι ιδιαίτερα σκληρό για να της το αποκαλύψουν!

«Είπαμε στη Λυδία ότι η μητέρα της πέθανε, δεν της έχουμε πει πώς πέθανε. Αυτό είναι κάτι για το μέλλον. Είναι πάρα πολύ σκληρό να πεις σε ένα 6χρονο παιδί ότι ο πατέρας της έκανε κάτι τέτοιο στη μητέρα του. Εξακολουθούμε να γιορτάζουμε τα γενέθλια της Καρολάιν με μια μικρή συγκέντρωση με φίλες της Λυδίας και μια τούρτα που γράφει “Χρόνια Πολλά μαμά”. Κάνουμε και ένα μνημόσυνο στην επέτειο του θανάτου της. Δεν πρέπει να αφήσω τη μνήμη της να σβήσει, την αγαπώ πολύ.

»Η Λυδία είναι ένα χαρούμενο παιδί που οι μόνες έγνοιες είναι η φροντίδα του αρκουδιού της, οι φίλοι της, το σχολείο και τι θα φάει. Στις Φιλιππίνες δεν είναι ασυνήθιστο ένα παιδί να ζει με τους παππούδες του. Δεν υπάρχουν σχέδια για να έρθει στην Ελλάδα. Ίσως όταν μεγαλώσει να επισκεφθεί τη χώρα όπου γεννήθηκε. Θα είναι δική της απόφαση. Δεν έχει επαφή με τους γονείς του Μπάμπη».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: