
Δυστυχώς είναι αλήθεια: Βρέθηκε τώρα νεκρός στο πορτ παγκάζ
Σοκ προκαλεί υπόθεση οικογενειακής δολοφονίας στη Γλυφάδα, όπου άνδρας σκότωσε τον 80χρονο πατέρα του, με τις αστυνομικές αρχές να εντοπίζουν τη σορό μέσα στο πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου έξω από την κατοικία τους. Ο νεκρός εντοπίστηκε μέσα στον χώρο αποσκευών του σταθμευμένου οχήματος, φέροντας θανάσιμα τραύματα από μαχαίρι,
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης, γεννημένος το 1980, διέμενε μαζί με τον πατέρα του στον πρώτο όροφο τριώροφης κατοικίας. Όταν δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν τον νεκρό άνδρα μέσα στο πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου, το οποίο βρισκόταν έξω από την οικία.
Ο 46χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα ενώ σοκ προκαλεί το γεγονός ότι ο ίδιος άνδρας είχε σκοτώσει και τη μητέρα του στις 29 Μαρτίου 2014.
29 Μαρτίου 2014 είχε σφάξει τη μάνα του στη Γλυφάδα
Ο γιος του άτυχου 80χρονου άνδρα στις 29 Μαρτίου 2014 είχε αφαιρέσει τη ζωή της μητέρας του με τον ίδιο τρόπο. Ο 34χρονος τότε άνδρας κατάφερε στην 59χρονη μητέρα του πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι και η άτυχη γυναίκα είχε εντοπιστεί νεκρή στην οικία όπου διέμενε με το γιο της.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης πήγε στο αστυνομικό τμήμα της Γλυφάδας το βράδυ και δήλωσε στους αστυνομικούς ότι θέλει να παραδοθεί γιατί σκότωσε την μητέρα του μέσα στο μπάνιο του σπιτιού τους.
Οι αστυνομικοί βλέποντας την κατάσταση του 34χρονου άνδρα έλεγξαν τα λεγόμενα του, πήγαν στην διεύθυνση που βρισκόταν το σπίτι του και βρέθηκαν μπροστά στο πτώμα της 59χρονης γυναίκας μέσα σε μια λίμνη αίματος χτυπημένη από μαχαίρι μέσα στο μπάνιο του σπιτιού.
Οι αστυνομικοί τότε είχαν συλλάβει τον 34χρονο και ζήτησαν τη συνδρομή ψυχιατρικών αρχών. Αυτό που προκαλεί ερωτήματα είναι πώς ο άνδρας κυκλοφορούσε ελεύθερος και τι ακολούθησε όλα αυτά τα χρόνια μέχρι σήμερα που δολοφόνησε με τον ίδιο τρόπο και τον πατέρα του.
Βρέθηκε νεκρός στο πορτ παγκαζ
Μια ανείπωτη τραγωδία αποκαλύφθηκε στην περιοχή της Γλυφάδας, θέτοντας τις αρχές σε συναγερμό μετά την εύρεση ενός ηλικιωμένου άνδρα νεκρού από τα χέρια του ίδιου του του παιδιού. Το θύμα, ηλικίας 80 ετών, βρέθηκε δολοφονημένο με αιχμηρό αντικείμενο, κρυμμένο μέσα στον αποθηκευτικό χώρο οχήματος που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι της οικογένειας.
Το Χρονικό της Τραγωδίας
Βάσει των διαθέσιμων στοιχείων, ο καθ’ ομολογίαν δράστης (γεννηθείς το 1980) συγκατοικούσε με τον πατέρα του σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου. Η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. οδήγησε στον εντοπισμό της σορού του άτυχου ηλικιωμένου στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, φέροντας πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.
Ο 46χρονος φέρεται να υποφέρει από ψυχικές διαταραχές, ωστόσο το πλέον συγκλονιστικό στοιχείο είναι το εγκληματικό του παρελθόν: ο ίδιος άνθρωπος είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία της μητέρας του στις 29 Μαρτίου 2014.
Η Επανάληψη ενός Εφιάλτη
Πριν από περίπου 12 χρόνια, ο δράστης είχε αφαιρέσει τη ζωή της 59χρονης μητέρας του με πανομοιότυπο, βάναυσο τρόπο. Τότε, σε ηλικία 34 ετών, είχε καταφέρει επανειλημμένα χτυπήματα με μαχαίρι στη γυναίκα μέσα στην κατοικία τους.
Το ιστορικό της πρώτης δολοφονίας: Ο δράστης είχε εμφανιστεί αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, δηλώνοντας στους ένστολους πως επιθυμούσε να παραδοθεί για τον φόνο της μητέρας του στο λουτρό του σπιτιού τους.
Οι αστυνομικοί, αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης, έσπευσαν στο σημείο όπου αντίκρισαν τη γυναίκα νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Παρά τη σύλληψή του τότε και την παρέμβαση ψυχιατρικών πραγματογνωμόνων, η τωρινή εξέλιξη εγείρει σοβαρά ερωτήματα για το πώς ο άνδρας αυτός βρέθηκε ελεύθερος και χωρίς επίβλεψη, καταλήγοντας να δολοφονήσει και τον πατέρα του.
Πηγή