
Σε σoκ η Φαίη Σκορδά – Ανακοίνωσε τον χωρισμό της on air στην εκπομπή
Η Demy καλεσμένη της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τρίτης επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου.
«Την επόμενη σχέση μου θα την κρύψω, δεν θα ξαναπώ κάτι, δεν θα την εμφανίσω τόσo. To να υπάρχει μια φωτογραφία και να λες ότι είστε φίλοι είναι λίγο ακραίο. Θα προσπαθήσω όμως να την προστατέψω, εξακολουθώ να νιώθω περίεργα όταν συζητάω ή απασχολώ με αυτό, ειδικά όταν ο άλλος δεν είναι του χώρου, δεν αυτός ο λόγος που χώρισα. Την προστάτευσα κιόλας θεωρώ. Το ενοχικό είναι μέρος του brand μου, οπότε δεν γίνεται να φύγω από αυτό, δεν θεωρώ ότι δεν έχω προστατέψει τις σχέσεις μου.
Ειδικά στην αρχή που δεν ήξερα πώς παίζεται αυτό το παιχνίδι, είχα πει και ψεματάκια προσπαθώντας να ξεφύγω. Αυτό ήταν της αθωότητας και της αφέλειας. Η πρόθεση ήταν ενοχική, θεωρώ όχι ότι δεν αφορά κανέναν, ότι δεν θέλω να φορτώνω με αυτή την πληροφορία. Κι εγώ θέλω να ξέρω τι συμβαίνει στις ζωές των ανθρώπων που θαυμάζω αλλά νιώθω περίεργα να απασχολώ η δική μου ζωή.
Έχω κάνει ένα restart, έχω ξαναβρεί τον εαυτό μου, την αρχική Δήμητρα, δεν έχει να κάνει με τις σχέσεις. Επειδή έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά για πάρα πολλά χρόνια, χάθηκα λίγο στα όρια της Δήμητρας-Demy. Τώρα ξανά γνωρίστηκα με τον εαυτό μου, δεν άλλαξα, απλά ξανά θυμήθηκα κάποια χαρακτηριστικά μου, τον πυρήνα μου.
Η ζωή είναι γεμάτη δυσκολίες, όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Δεν είναι τυχαίο που το λένε αυτό… Δε γίνεται να μην αφήνεσαι στη ροή των πραγμάτων… Κάπως τελευταία ένιωσα πιο Δήμητρα από ποτέ».
Έκτακτo για Άννα Βίσση
Τέλος (νυχτερινής) εποχής για την Άννα Βίσση. Η «απόλυτη σταρ», όπως την αποκαλούν οι fans της, ακούγεται ότι πήρε μια μεγάλη απόφαση για την καριέρα της: να σταματήσει τις live εμφανίσεις της σε μαγαζιά – τουλάχιστον για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, προκειμένου να κάνει άλλα πράγματα, όπως ένα ακόμη μιούζικαλ με την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε χθες στο «Πρωινό» ο Πάνος Κατσαρίδης, η τρέχουσα σεζόν θα είναι πιθανότατα η τελευταία που το κοινό της Βίσση θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει σε κέντρο. Η τραγουδίστρια συμπλήρωσε 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Hotel Ερμού, με την εν λόγω είδηση να έρχεται μόλις τρία 24ωρα μετά τη 10η πρεμιέρα της την περασμένη Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου.
«Από του χρόνου, Αννα Βίσση τη νύχτα τέλος. Θεωρεί η ίδια ότι πρέπει να κάνει μία παύση και να κάνει άλλα πράγματα. Συζητά να κάνει μιούζικαλ με τον Νίκο Καρβέλα στο θέατρο, όπως είχε κάνει τους “Δαίμονες”» είπε, μεταξύ άλλων, ο πανελίστας του «Πρωινού», με τον οικοδεσπότη της εκπομπής Γιώργο Λιάγκα να επισημαίνει ότι η Αννα Βίσση ίσως κάνει κάποιες συναυλιακές εμφανίσεις.
Σύμφωνα με τον παρουσιαστή, μάλιστα, το «καθιερωμένο» φθινοπωρινό ραντεβού της δημοφιλούς καλλιτέχνιδας με το κοινό της στο Καλλιμάρμαρο «μεταφέρεται» στο ΟΑΚΑ τον επόμενο Σεπτέμβριο. «Του χρόνου θα αναμετρηθεί με τη Μαντόνα.
Σκοπεύει να σπάσει αυτό το ρεκόρ και θα κάνει μια ιστορική συναυλία στο ΟΑΚΑ» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή