Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής ιστορικού ζαχαροπλαστείου – Η έκκληση της οικογένειας

October 27, 2025

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής ιστορικού ζαχαροπλαστείου – Η έκκληση της οικογένειας


Διαφ.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο Αντώνης Τσαγγαρίδης, ιδρυτής του ιστορικού ζαχαροπλαστείου «Άριστον».

Διαφ.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2025, στις 3:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίων Ομολογητών στη Λευκωσία. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στον ναό από τις 2:00 μ.μ. και η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κοιμητήριο Λευκωσίας (περιοχή Χαλεπιανές).

Διαφ.

Τον αποχαιρετούν με βαθιά θλίψη η σύζυγός του Μαρούλλα Τσαγγαρίδου, τα παιδιά

Διαφ.

Βαρύ πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε ξαφνικά γνωστός 15χρονος παίκτης

Η Ρεάλ Σαραγόσα κήρυξε ημέρα πένθους και ανέστειλε τις δραστηριότητες, αποχαιρετώντας τον νεαρό της παίκτη.
Η Ρεάλ Σαραγόσα και το ισπανικό ποδόσφαιρο βρίσκονται σε πένθος. Ο Χόρχε Κασάδο, παίκτης της ομάδας Junior A, απεβίωσε τη Δευτέρα σε ηλικία 15 ετών.

Ο Χόρχε, μέλος της Σαραγόσα από την παιδική του ηλικία, εντάχθηκε στην ακαδημία νέων ως παίκτης κάτω των 12 ετών και φέτος έπαιζε την έκτη σεζόν του στον σύλλογο, ενώ είχε επίσης κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα πριν από τον ξαφνικό θάνατό του.

Οι «Μπλανκίγιος» ανακοίνωσαν ότι κήρυξαν τη σημερινή ημέρα επίσημη ημέρα πένθους κι ανέστειλαν κάθε δραστηριότητα στο προπονητικό κέντρο (Sports City) μετά από αυτή την θλιβερή είδηση.

«Έχαιρε ιδιαίτερης εκτίμησης στα αποδυτήρια και αφήνει ένα αναντικατάστατο κενό στην ομάδα του. Η Sports City, συντετριμμένη από αυτή την τραγική είδηση, θα αναστείλει πλήρως τις δραστηριότητές της και η πρώτη ομάδα θα τηρήσει ενός λεπτού σιγή πριν από την προπόνηση», ανακοίνωσε ο σύλλογος της ισπανικής Β΄ Εθνικής.

«Στη Ρεάλ Σαραγόσα, συντετριμμένοι από αυτή την απώλεια, συμμεριζόμαστε την απέραντη θλίψη της οικογένειας και των αγαπημένων του Χόρχε. Ο σύλλογος τους στέλνει όλη την αγάπη και τη δύναμή του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Αναπαύσου εν ειρήνη, Χόρχε».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: