«To έχουν δυσκολέψει το επάγγελμα»: Χαμός με την Καραμήτρου που προσπαθεί να μην γελάσει με τον μελισσοκόμο με τις τζίβες

October 24, 2025

«To έχουν δυσκολέψει το επάγγελμα»: Χαμός με την Καραμήτρου που προσπαθεί να μην γελάσει με τον μελισσοκόμο με τις τζίβες


Διαφ.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Open, Μίνα Καραμήτρου, έγινε viral τις τελευταίες ώρες λόγω μιας ιδιαίτερα αστείας στιγμής στον αέρα. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον Αλέξανδρο Γιαννακόπουλο, γραμματέα του Συλλόγου Μελισσοκόμων Καρδίτσας, η Μήνα Καραμήτρου προσπαθούσε… με πολύ κόπο να συγκρατήσει το γέλιο της.

Διαφ.

Το κοινό για την προσπάθεια της δημοσιογράφου να… συγκρατήσει το γέλιο της

Διαφ.

Ο λόγος φαίνεται πως ήταν η ξαφνική εμφάνιση των τζίβων του καλεσμένου, ή ίσως κάποιο σχόλιο από το κοντρόλ που την αιφνιδίασε. Παρά την προσπάθειά της να παραμείνει σοβαρή, όπως το να βάζει το χέρι μπροστά στο στόμα ή να σκύβει ελαφρά, οι κινήσεις της την… πρόδωσαν ενώ ταυτόχρονα διατηρούσε τον επαγγελματισμό της όταν χρειαζόταν να κάνει ερωτήσεις.

Διαφ.

Το κοινό στα social media αντέδρασε έντονα: πολλοί την αποθέωσαν για την ικανότητά της να διαχειριστεί την αμήχανη στιγμή on air, ενώ κάποιοι λίγοι θεώρησαν πως η συμπεριφορά της μπορεί να εκληφθεί ως κοροϊδία προς τον καλεσμένο.


«To έχουν δυσκολέψει το επάγγελμα του δημοσιογράφου!», «Έπρεπε η κάμερα να φύγει από πάνω της να την αφήσουν να γελάσει. Τέτοιο γέλιο δεν πρέπει να το πνιγούμε», «Πόσο κρατιέται να μη ξεκαρδιστει», «Μην αφήσουμε λίγο μούσι και μαλλί κατευθείαν να μας χλευάσετε» είναι μερικά μόνο από τα σχόλια στο Χ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: