Σε έξαλλη κατάσταση η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα, Έλενα Φερεντίνου: Το βίντεο του γιου της και το δημόσιο ξέσπασμα

Η συνεργάτιδα του Νίκου Καρβέλα Έλενα Φερεντίνο είναι έξαλλη: το βίντεο του γιου της και η δημόσια κατακραυγή

Σε έξαλλη κατάσταση η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα, Έλενα Φερεντίνου: Το βίντεο του γιου της και το δημόσιο ξέσπασμα


Διαφ.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Νίκος Καρβέλας και η τραγουδίστρια Έλενα Φερεντίνου κρατούν χαμηλό προφίλ και ζουν την οικογενειακή ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πριν λίγο καιρό απέκτησαν τον γιό τους και είναι σε πελάγη ευτυχίας.



Πατέρας για τρίτη φορά ο Νίκος Καρβέλας – Γέννησε η Έλενα Φερεντίνου

Ωστόσο, η Έλενα Φερεντίνου επέλεξε να μοιραστεί με το κοινό της ένα στιγμιότυπο με τον γιο της, θέλοντας έτσι να εκφράσει και τον προβληματισμό της αλλά και την οργή της με τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας το τελευταίο διάστημα.

Advertisement

Σε έξαλλη κατάσταση η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα, Έλενα Φερεντίνου

Έτσι λοιπόν ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο ο γιός της, ο καρπός του έρωτά της με τον Νίκο Καρβέλα είναι μπροστά από το πιάνο στα πρώτα του βήματα με την μουσική και συνόδευσε το βίντεο με μια ανάρτηση γεμάτη νόημα.

«Κοιτάζω τον γιο μου να κρατιέται από το πιάνο προσπαθώντας να παίξει και να κάνει τα πρώτα του βήματα» έγραψε η Έλενα Φερεντίνου

«Αντί να χαίρομαι όμως, αισθάνομαι ενοχές, φόβο και αναρωτιέμαι. Σε τι κόσμο έφερα αυτό το παιδί. Σε ποια χώρα είχε την ατυχία να γεννηθεί. Πως θα προχωρήσουν αυτά τα παιδιά στην ζωή τους» συνεχίζει αναφερόμενη στη δύσκολη επικαιρότητα των ημερών.

Advertisement

«Ποιοι ‘’άνθρωποι’’-λαμόγια κρατάνε την τύχη αυτών των παιδιών στα χέρια τους; Με ποια δημοκρατία; Με ποια θρησκεία; Με ποιο νόμο;

Γι’ αυτά τα παιδιά που κάνουν σήμερα τα πρώτα τους βήματα, ονειρεύομαι έναν άλλο κόσμο. Έναν κόσμο που δεν θα έχει χώρο η σαπίλα και που κανείς δεν θα διανοηθεί ούτε καν να σκεφτεί να παρανομήσει. Γιατί πολύ απλά θα υπάρχει αυτός ο ΝΟΜΟΣ χωρίς τα ‘’παραθυράκια’’ του που δεν θα το επιτρέπει», είπε κλείνοντας.

Δείτε την ανάρτησή της

Advertisement

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Ferentinou (@elena_ferentinou)

Advertisement


Πηγή

Διαβάστε επίσης: