Έρχεται αποφασισμένη: Κατεβαίνει υποψήφια δήμαρχος η Μαρίνα Πατούλη


Έρχεται αποφασισμένη: Κατεβαίνει υποψήφια δήμαρχος η Μαρίνα Πατούλη


Διαφ.Η Μαρίνα Πατούλη καταφέρνει πάντα με τις εμφανίσεις της και τα λεγόμενά της να τραβάει τα βλέμματα. Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη γνωρίζει πολλά από την  πολιτική σκηνή της χώρας μας και έχει αποφασίσει να κατέβει ως υποψήφια στις επόμενες εκλογές.

Η υποψηφιότητα στις εκλογές

Ότι δεν πέτυχε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2019 είναι αποφασισμένη να πετύχει στις επερχόμενες εκλογές η Μαρίνα Πατούλη. Και πλέον η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, θα είναι επίσημα υποψήφια δήμαρχος για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.Μάλιστα την υποψηφιότητά της ανακοίνωσε επίσημα σε συνέντευξή της στο protothema.gr, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες εβδομάδες.

«Απαντώ, όπως με ρωτήσατε. Ευθέως. Ναι. Θα είμαι υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης. Όπως γνωρίζετε, ο Τάσος Μαυρίδης, επί 8 χρόνια Δήμαρχος, έχει ανακοινώσει ότι δεν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του. Οι καθημερινές συζητήσεις μου με δημότες, γυναίκες και άνδρες, αλλά και στελέχη της αυτοδιοίκησης, τόσο στην Πεύκη, όσο και στη Λυκόβρυση, αποτυπώνουν ένα πολύ ευνοϊκό κλίμα για μία υποψηφιότητα με όραμα και σχέδιο για το Δήμο μας, με γνώση και εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, αλλά και με διάθεση για πολλές και σημαντικές αλλαγές», δήλωσε η Μαρίνα Πατούλη.

Θύμισε μάλιστα ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 δεν διεκδίκησε την υποψηφιότητα στο Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης, λόγω της σχέσης της με τον νυν Περιφερειάρχη, αν και κατάφερε να εκλεγεί δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αμαρουσίου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: