"Ήταν κεραυνοβόλο": Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Βανδή για τον Μπισμπίκη είναι ύμνος στον έρωτα


"Ήταν κεραυνοβόλο": Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Βανδή για τον Μπισμπίκη είναι ύμνος στον έρωτα


Διαφ.



Η Δέσποινα Βανδή είναι γνωστό πως είναι πλέον ζευγάρι στη ζωή με τον δημοφιλή ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη που έχει κερδίσει το κοινό με τις τελευταίες του συμμετοχές και όπου και να παίξει ο κόσμος τον ακολουθεί πιστά. Το ζευγάρι είναι τρελά ερωτευμένο και δεν φοβάται να το δείξει ακόμη και μπροστά στην κάμερα.

Η Δέσποινα Βανδή μιλάει για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και αναφέρθηκε στα προσωπικά αλλά και τα επαγελματικά της. Η Δέσποινα Βανδή σχολίασε μεταξύ άλλων τη σχέση της με τον παρουσιαστή και παραγωγό Νίκο Κοκλώνη, τα παιδιά της, την παρουσία της στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και στην πορεία που έχει διαγράψει στο θέατρο.Η τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να μιλήσει εκτενώς και για τον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ τόνισε πως νιώθει σαν η ζωή, να της έδωσε μία ακόμα ευκαιρία στην αγάπη:

«Ήταν κεραυνοβόλος ο έρωτας. Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική. Ο Βασίλης με έπιασε από το χέρι και μου είπε ότι μπορούμε να κάνουμε αυτή τη βόλτα στη ζωή μαζί. Ήμουν φοβισμένη στην αρχή. Αυτό που ερωτεύτηκα στον Βασίλη είναι η αλήθεια του. Έχει μεγάλη δύναμη ψυχής και πολλή αγάπη μέσα του για όλους. Με τον Βασίλη κούμπωσαν οι ψυχές μας. Είμαι ευτυχισμένη που είμαι με τον Βασίλη, γεμίζει με χαρά την κάθε μου ημέρα… Έριξε όλες μου τις άμυνες».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: