Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Ήταν λάθος μου να φύγω αλλά είχα τρομάξει» – Τι κατέθεσε ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε την 21χρονη (Video)


Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Παρουσιάστηκε αυτοβούλως το πρωί της Πέμπτης, στις αρχές ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη φοιτήτρια, επί της οδού Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για 26χρονο, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος έχει και στο παρελθόν απασχολήσει τις Αρχές.


Διαφ.

Στην κατάθεση του ο 26χρονος είπε για το τροχαίο «Πετάχτηκε μπροστά μου ξαφνικά. Έκανα ελιγμό για να την αποφύγω χωρίς επιτυχία. Αυτό φαίνεται κι από τα ίχνη των ελαστικών στην άσφαλτο. Ήταν λάθος μου να φύγω αλλά είχα τρομάξει γιατί κατάλαβα ότι χτύπησα κι άλλα αυτοκίνητα». Ο οδηγός αναγνώρισε το λάθος του και δήλωσε μετανιωμένος.

Τα πάντα έτοιμα για την κηδεία της Μαίρης Χρονοπούλου! Η τελευταία της επιθυμία

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Τα πάντα έτοιμα για την κηδεία της Μαίρης Χρονοπούλου! Η τελευταία της επιθυμία

«Η ατυχής νέα επέλεξε να διέλθει από ένα σημείο που δεν υπήρχε διάβαση, από την οδό Εγνατία βραδινές ώρες», δήλωσε από την πλευρά του ο δικηγόρος του 26χρονου που κατηγορείται για παράσυρση και εγκατάλειψη της 21χρονης φοιτήτριας. Παράλληλα, ο ίδιος, εξερχόμενος από την υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, δήλωσε πως ο οδηγός στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων και για αυτό εγκατέλειψε.

Θανατηφόρο τροχαίο στη Μεσογείων: 28χρονος αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας ο νεκρός - Έτρεχε να προλάβει το λεωφορείο! (Video)

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα στη Μεσογείων όταν πεζός χτυπήθηκε διαδοχικά από δύο αυτοκίνητα καθώς προσπαθούσε να περάσει τον δρόμο.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, πρόκειται για 28χρονο αρχισμηνία της Πολεμικής Αεροπορίας, τον οποίο αρχικά παρέσυρε ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα της Μεσογείων προς Αθήνα.

Το χτύπημα ήταν σφοδρότατο -αποκαλυπτικές είναι οι εικόνες του διαλυμένου αυτοκινήτου- και εκτόξευσε τον άτυχο άνδρα στο αντίθετο ρεύμα, όπου τον παρέσυρε το δεύτερο αυτοκίνητο και έχασε τη ζωή του.

Το δεύτερο αυτοκίνητο που παρέσυρε τον 28χρονο στην άνοδο της Μεσογείων ήταν ένα πολιτικό όχημα του Στρατού με οδηγό έναν φαντάρο ο οποίος υπέστη διάσειση και μεταφέρθηκε στο 401.

O αρχισμηνίας που σκοτώθηκε στο τροχαίο της Μεσογείων έτρεχε να προλάβει το λεωφορείο

Κατά πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο άτυχος αρχισμηνίας προσπαθούσε να προλάβει το λεωφορείο που θα τον μετέφερε στην Τανάγρα για να αναλάβει υπηρεσία.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε κοντά στη γέφυρα του Καλατράβα, κοντά στην υπόγεια διάβαση, με τον 28χρονο ενδεχομένως να επιχείρησε να περάσει τον δρόμο έτσι για να προλάβει το λεωφορείο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: