Εμπρηστική επίθεση Ζωγράφου: Στο επίκεντρο το αμαξοστάσιο του δήμου – Αρκετές ζημιές στα μηχανήματα


Στο στόχαστρο για άλλη μια φορά μπήκε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο δήμος Ζωγράφου. Πιο συγκεκριμένα, αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί εξεράγησαν που είχαν τοποθετήσει άγνωστοι στο αμαξοστάσιο του Δήμου.


Διαφ.

Δείτε εικόνες από καφετέρεια στο Περιστέρι που της είχαν τοποθετήσει εκρηκτικούς μηχανισμούς

Τα πάντα έτοιμα για την κηδεία της Μαίρης Χρονοπούλου! Η τελευταία της επιθυμία

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Τα πάντα έτοιμα για την κηδεία της Μαίρης Χρονοπούλου! Η τελευταία της επιθυμία

Ζημιές από την έκρηξη

Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε 4 μηχανήματα έργου και σε ένα φορτηγό. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των υπαλλήλων του Τμήματος Καθαριότητας οι φωτιές έσβησαν άμεσα, πριν ακόμα φτάσουν στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Εικόνες από τα μηχανήματα - στόχος στον δήμο Ζωγράφου

ο σημείο της εμπρηστικής επίθεσης επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Δημήτρη Δήμα, προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για την έκταση των ζημιών.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Ζωγράφου είχε πέσει ξανά θύμα εμπρηστικής επίθεσης τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 25 Ιανουαρίου, όταν άγνωστοι έκαψαν τρία υπηρεσιακά αυτοκίνητα, προκαλώντας την ολοκληρωτική τους καταστροφή.

O Δήμος Ζωγράφου έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου και καταγγέλλει την εμπρηστική ενέργεια των αγνώστων, σημειώνοντας ότι θα πράξει τα δέοντα προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.

Άγριο έγκλημα στην Άρτα: Σκότωσε στο ξύλο τον αδελφό του στην αυλή του σπιτιού για ασήμαντη αφορμή - Ο καβγάς που οδήγησε στον φόνο

Ένας 60χρονος σκότωσε τον 55χρονο αδερφό του στην αυλή του σπιτιού τους στους Αγίους Αναργύρους της Άρτας. Ειδικότερα, σύμφωνα με το epiruspost.gr, αργά το μεσημέρι της Παρασκευής (18/11) και ενώ βρισκόταν στην αυλή τα δύο αδέλφια καβγάδισαν.

Ο 60χρονος άρχισε να χτυπάει τον αδελφό του με τα χέρια του με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ, ο 60χρονος με ψυχραιμία ενημέρωσε τον γείτονά του για την πράξη του και εκείνος κάλεσε την αστυνομία.

Ο 60χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Άρτας και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Τα δύο αδέρφια που συγκατοικούσαν φαίνεται ότι είχαν συχνά προστριβές και καυγάδες.

Δείτε επίσης: Έγκημα στη Φολέγανδρο: Συγκλονίζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς - «Αυτός θέλει να σώσει το τομάρι του! Δολοφόνησες ένα κορίτσι και πας και λες...» (Video)

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: «Σκότωσα τη γυναίκα μου γιατί ήταν άπιστη» - Ηχογράφησε τα τελευταία λόγια της πριν την σκοτώσει! (Video)

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την δολοφονία της γυναίκας που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από τον σύζυγό της μέσα στην ταβέρνα όπου εργαζόταν στην Λάρισα. Παράλληλα, ο μεγαλύτερος αδερφός της οικογένειας του 14χρονου που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 17χρονο αδερφό του με καραμπίνα στη Μάνδρα, μιλά πρώτη φορά για το τραγικό περιστατικό και απαντά στις καταγγελίες περί ενδοοικογενειακής βίας.

Η τελευταία ηχογράφηση του δράστη:

ΔΡΑΣΤΗΣ: Π…… με αυτόν;

43ΧΡΟΝΗ: Ό,τι να ΄ναι.

ΔΡΑΣΤΗΣ: Λέγε, λέγε..

43ΧΡΟΝΗ: Ό,τι να ΄ναι.

(Ακούγονται πυροβολισμοί)

ΔΡΑΣΤΗΣ: Σκότωσα την γυναίκα μου γιατί ήταν άπιστη.

Αυτός ήταν ο τελευταίος διάλογος του δράστη με την 43χρονη σύζυγό του, την οποία εκτέλεσε εν ψυχρώ, με 8 σφαίρες μέσα στην ταβέρνα όπου εργαζόταν για να βοηθήσει τον αδελφό της που ήταν άρρωστος. Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ο 55χρονος συνήθιζε να ηχογραφεί με το κινητό του τηλέφωνο τους καυγάδες που είχε με την σύζυγό του όπως έκανε κι εκείνο το μοιραίο πρωινό που την δολοφόνησε μέσα στην ταβέρνα που δούλευε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: