Υρώ Λούπη: Η τηλεοπτική καριέρα, ο θάνατος του πατέρα της, η σχέση με τον Σωτήρη Καλυβάτση και οι προτάσεις γάμου


Υρώ Λούπη: Η τηλεοπτική καριέρα, ο θάνατος του πατέρα της, η σχέση με τον Σωτήρη Καλυβάτση και οι προτάσεις γάμου


Διαφ.Υρώ Λούπη: Μια από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιό, που έχει πέράσει τις τελευταίες δεκαετίες από την ελληνική τηλεόραση. Η Υρώ Λούπη γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου του 1971 και έχει μεγαλώσει στον Πειραία. Αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης, Κάρολου Κουν με υποτροφία. Επίσης είναι απόφοιτη του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Αθήνας.

Την γνωρίσαμε μέσω της σειράς του MEGA, “Βέρα στο Δεξί” στο ρόλο της Δώρας και έχει δανείσει την φωνή της σε πολλά κινούμενα σχέδια αλλά και σε ξένες σειρές επίσης.

Υρώ Λούπη: Ο θάνατος που την σημάδεψε

Η ηθοποιός σε μια παλαιότερη συνέντευξη της, είχε αναφέρει την τραγική απώλεια του πατέρα της, που της στοίχισε. Συγκεκριμμένα είχε πει: “Μετά τον θάνατο του πατέρα μου απομονώθηκα, γιατί έπρεπε ν’ αντιμετωπίσω πολύ δύσκολες καταστάσεις, έτσι δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου. Από μικρή είμαι συντονισμένη στο να εξελίσσομαι, βλέποντας ότι κάποιες σχέσεις δυσλειτουργούσαν, είπα ότι μάλλον εγώ πρέπει ν’ αλλάξω, να δω διαφορετικά τα πράγματα. Με βοήθησε η απομόνωση, το γεγονός ότι έμεινα για αρκετό καιρό μόνη επειδή το ήθελα, προσπάθησα να δουλέψω με τον εαυτό μου, να σταματήσω να δυσλειτουργώ απέναντι σε κάποιες περιπτώσεις.Έχω ξανακοιτάξει πολλές σχέσεις μου, με μια άλλη βάση και πρίσμα.

Εκτός από 1-2 περιπτώσεις παλιά, που υπήρξε σύγκρουση κι ήμουν κάθετη, υπήρξε και απόσταση. Δεν έχει υπάρξει σημαντική σχέση, ώστε να χρειαστεί να επανέλθω, γιατί θεώρησα ότι δεν ήμουν σωστή ή τυφλώθηκα από τον εγωισμό μου. Όποτε χρειάστηκε έχω ζητήσει συγγνώμη, κι έχω διεκδικήσει χαμένο έδαφος”, έχει πει η Υρώ Λούπη.

Υρώ Λούπη:Η σχέση με τον Σωτήρη Καλυβάτση

Η Υρώ Λούπη και ο Σωτήρης Καλυβάτσης είναι ζευγάρι τέσσερα χρόνια και παρόλο που έχουν αποφασίσει να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι τρελά ερωτευμένοι.

Οι δυο τους ήρθαν κοντά κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στην παράσταση «Οι πρωταγωνίστριες».

Η φιλία τους δημιούργησε έναν όμορφο έρωτα, όμως σύμφωνα με την ηθοποιό κανείς από τους δύο δεν σκέφτεται τον γάμο.

«Ο γάμος δεν είναι κάτι που με εκπροσωπεί. Μου έχουν κάνει αρκετές φορές πρόταση γάμου. Ο Σωτήρης δεν μου έχει κάνει, συμφωνούμε απόλυτα σε αυτό. Είμαι αυστηρά μονογαμική στις σχέσεις μου. Με τον Σωτήρη είμαστε τρία χρόνια μαζί, έχουμε πολλά κοινά σημεία. Με τον Σωτήρη μένουμε σε σπίτι, αλλά δεν θα είχα πρόβλημα αν μέναμε σε σκάφος», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Υρώ Λούπη: Τι είχε αναφέρει σχετικά με τις καταγγελίες στο θέατρο

Η ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και αναφέρθηκε αρχικά, στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ενώ απάντησε στο αν γνωρίζεται με τον σύντροφό της.

«Ο Σωτήρης Καλυβάτσης δεν τον γνωρίζει τον Παναγιωτόπουλο, δεν έχουν συνεργαστεί. Μπορεί να τον έχει δει σε κάνα διάδρομο καμιά φορά. Ο Σωτήρης δεν είχε εμπλοκή σε αυτό. Στεναχωριόμαστε όλοι με αυτά που ακούμε, μας ξεπερνάνε αυτά τα πράγματα», δήλωσε αρχικά η Ηρώ Λούπη.

Όσο για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχουν γίνει γνωστές, η ηθοποιός ανέφερε: «Έχω πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση πάνω σε αυτό. Είμαι με τα θύματα. Αισθάνομαι ότι έκαναν ένα πολύ μεγάλο κοινωνικό έργο με το να μοιραστούν αυτές τις συμπεριφορές μαζί μας. Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να κρίνω τι έχει ο κάθε άνθρωπος στο κεφάλι του και δεν θέλω να μπω στη διαδικασία. Στις συνεντεύξεις που δίνουμε πέφτουμε σε αυτή την παγίδα, έχουμε χίλια πράγματα στο μυαλό μας και απαντάμε στο ένα σκέλος και ξεχνάμε το άλλο. Πρέπει να ξεκαθαρίζουμε τη θέση μας».

Για την συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, δήλωσε: «Ήταν πολύ καλή η συνεργασία μας, ήταν ένας άνθρωπος που με σκηνοθέτησε και συνεργαστήκαμε εξαιρετικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συντάσσομαι με τα θύματα».

Υρώ Λούπη: Η αποκαλυπτική συνέντευξη

Στο Λοιπόν και την Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη η Υρώ Λούπη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο γεγονός που την έκανε να αναθεωρήσει με τον εαυτό της και να αποβάλει τον εγωισμό ενώ μίλησε και για το πως αντιμετωπίζει η ίδια τις ανθρώπινες σχέσεις.

Υπήρξες εγωίστρια;

Μικρή, υπήρξα εγωίστρια κι έχω παλέψει πάρα πολύ τον εαυτό μου, οπότε σε όλες μου τις σχέσεις προσπαθώ να είμαι διαλλακτική, αυτό το έχω κατακτήσει με κόπο και μου έχει βγει σε καλό, γιατί έκανα καλύτερες, πιο ουσιαστικές σχέσεις από ένα σημείο κι έπειτα. Δεν τυφλωνόμουν από το προσωπικό μου εγώ, άφηνα χώρο και στους άλλους να μου μιλήσουν, κι αν με πείσουν, να δεχτώ τις απόψεις τους αλλά και τα λάθη μου.

Άρα, έχεις επιστρέψει σε ανθρώπους, βάζοντας τον εαυτό σου σε δεύτερη θέση;

Έχω ξανακοιτάξει πολλές σχέσεις μου, με μια άλλη βάση και πρίσμα. Εκτός από 1-2 περιπτώσεις παλιά, που υπήρξε σύγκρουση κι ήμουν κάθετη, υπήρξε και απόσταση. Δεν έχει υπάρξει σημαντική σχέση, ώστε να χρειαστεί να επανέλθω, γιατί θεώρησα ότι δεν ήμουν σωστή ή τυφλώθηκα από τον εγωισμό μου. Όποτε χρειάστηκε έχω ζητήσει συγγνώμη, κι έχω διεκδικήσει χαμένο έδαφος.

Σου έχουν φερθεί αντίστοιχα;

Ναι, βέβαια, συμπαντικά οι σχέσεις είναι δούναι και λαβείν, ό,τι δίνεις αυτό παίρνεις.

Με ποια αφορμή ενεργοποιήθηκε το μέσα σου, ώστε να καταφέρεις ν’ αφήσεις στην άκρη τον εγωισμό σου;

Μετά τον θάνατο του πατέρα μου απομονώθηκα, γιατί έπρεπε ν’ αντιμετωπίσω πολύ δύσκολες καταστάσεις, έτσι δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου. Από μικρή είμαι συντονισμένη στο να εξελίσσομαι, βλέποντας ότι κάποιες σχέσεις δυσλειτουργούσαν, είπα ότι μάλλον εγώ πρέπει ν’ αλλάξω, να δω διαφορετικά τα πράγματα. Με βοήθησε η απομόνωση, το γεγονός ότι έμεινα για αρκετό καιρό μόνη επειδή το ήθελα, προσπάθησα να δουλέψω με τον εαυτό μου, να σταματήσω να δυσλειτουργώ απέναντι σε κάποιες περιπτώσεις.

Τα έχεις βρει με τον εαυτό σου…

Έχω βρει πράγματα, κοντεύω 50 χρονών, τον Μάρτη θα γίνω… Λέω την ηλικία μου, τα έχω ζήσει, δικά μου είναι…
Η Υρώ Λούπη έχει καταφέρει μέσα στα χρόνια να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών με το ταλέντο της αλλά και το μεγάλο της χαμόγελο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: