“Κιβωτός του Κόσμου”: Θα τον θυμούνται περισσότερο για το σταύρωμά του, λέει ο αδερφός του πατέρα Αντώνιου


“Κιβωτός του Κόσμου”: Θα τον θυμούνται περισσότερο για το σταύρωμά του, λέει ο αδερφός του πατέρα Αντώνιου


Διαφ.

Την πρώτη του δημόσια τοποθέτησή μετά το “κύμα” αποκαλύψεων και καταγγελιών για την Κιβωτό του Κόσμου έκανε ο αδερφός του πατέρα Αντώνιου.

Ο πατέρας Διονύσιος, που  ζει μόνιμα στη Χίο μίλησε στον ΣΚΑΪ και είπε αρχικά ότι: «γνωρίζω τον αδελφό μου, την αθωότητά του, έχει δώσει τη ζωή του γι’ αυτό το έργο με την πρεσβυτέρα».




«Δεν ξέρω αν θα τον θυμούνται για το έργο του αλλά πάντως θα τον θυμούνται περισσότερο για το σταύρωμά του» πρόσθεσε ο αδερφός του πατέρα Αντώνιου και κατέληξε: «Η σιωπή και η προσευχή μας είναι πιο δυνατή από τις συνεντεύξεις».



 

 

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται λίγες μόνο ώρες μετά την τελευταία τοποθέτηση του πατέρα Αντωνίου o οποίος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, είιπε ότι «δεν είναι δυνατόν, δεν μπορεί να έγιναν όλα αυτά. Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί. Γιατί τα λένε αυτά;».

Η πρεσβυτέρα από την πλευρά της ανέφερε: «Για όλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει υπάρχουν απαντήσεις και για τον καθένα έχουμε κάνει χίλια καλά».

Δηλώσεις έκαναν και στενοί συνεργάτες του πατέρα Αντωνίου οι οποίοι δήλωσαν «Δεν είναι αλήθεια οι καταγγελίες. Πίσω από αυτές υπάρχουν θρησκευτικά και πολιτικά αντίποινα».




 





Πηγή

Διαβάστε επίσης: