Τραγικος θάνατος 62χρονου στη Λαμία: Πέρασε το αμάξι του από πάνω του, ενώ το επισκεύαζε


Aπίστευτο δυστύχημα με θύμα έναν 62χρονο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Λαμία. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου του, όταν προσπάθησε να επισκευάσει τη μίζα. Το όχημα βρισκόταν σε κατηφορικό σημείο και όταν η μίζα «ξεκόλλησε» το αμάξι πήρε μπρος με αποτέλεσμα να περάσει από πάνω του.


Διαφ.

Δείτε επίσης εικόνες καρέ - καρέ ξυλοδαρνός αστυνομίας με πολίτη

Μεγάλη απάτη με μήνυμα στο κινητό - Χρεώνει πάνω από 10.000 ευρώ!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Μεγάλη απάτη με μήνυμα στο κινητό - Χρεώνει πάνω από 10.000 ευρώ!

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Γείτονας με κλαρκ έσπευσε να τον απεγκλωβίσει όμως ήταν αργά για τον 62χρονο πατέρα τεσσάρων παιδιών, καθώς είχε τραυματιστεί θανάσιμα στο θώρακα. Διακομίστηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προσπάθεια επισκευής μίζας

Την προηγούμενη ημέρα είχε πάει το αυτοκίνητο σε συνεργείο, επειδή όμως είχε δουλειές να τακτοποιήσει την Τρίτη σε Λαμία και Ηράκλεια, προτίμησε να μην το αφήσει μέσα και να το πήγαινε αργότερα. Για το τραγικό περιστατικό ενημερώθηκε και το Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας που ανέλαβε την προανάκριση.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε απανθρακωμένη η 31χρονη που αγνοούνταν

Ανείπωτη θλίψη!

Τραγική κατάληξη είχαν οι αναζητήσεις για την 31χρονη Μαριάννα Βλαχοπάνου καθώς εντοπίστηκε νεκρή λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Τετάρτης. Υπενθυμίζεται, ότι νωρίτερα άνδρας έπεσε από 6ο όροφο εμπορικού κέντρου.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, απανθρακωμένη σε κτήριο στην περιοχή του Γαλαρινού από εθελοντές του ΟΦΚΑΘ.

Τα ίχνη της 31χρονης είχαν χαθεί από την περασμένη Παρασκευή όταν είχε φύγει από το σπίτι φίλης της όπου έμενε στον Γαλαρινό και έκτοτε την αναζητούσαν η οικογένεια και οι φίλοι της.

Νεκρή η αγνοούμενη στην Χαλκιδική


Πηγή

Διαβάστε επίσης: