«Κάτι δε πάει καλά» Ανησυχία για την εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη-Η ανάρτησή της


«Κάτι δε πάει καλά» Ανησυχία για την εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη-Η ανάρτησή της


Διαφ.



Η Ιωάννα Τούνη και ο σύντροφός της Δημήτρης Αλεξάνδρου τους τελευταίους μήνες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού περιμένουν το μωράκι τους. Μάλιστα το καλοκαίρι έκαναν και ένα μεγάλο πάρτι για να αποκαλύψουν το φύλο του μωρού μαζί με τους φίλους τους και σε ένα από τα ταξίδια του ζευγαριού στο εξωτερικό, ο αγαπημένος της της έδωσε και το πολυπόθητο…δαχτυλίδι.

Η πορεία της εγκυμοσύνης της

Μπορεί να περνά μια από τις πιο όμορφες περιόδους της, ωστόσο η εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη μόνο εύκολη και ευχάριστη δεν μπορεί κάποιος να την πει, μιας και οι ζαλάδες και οι εμετοί δεν λένε να υποχωρήσουν, ενώ έγινε γνωστή πριν μερικές μέρες και η λιποθυμία της στο αεροδρόμιο.

Η γνωστή επιχειρηματίας σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την νέα της αυτή καθημερινότητα και δεν είναι λίγες οι φορές που τους ενημερώνει για τα συμπτώματα που έχει, ενώ δεν διστάζει να κάνει on camera και τις ενέσεις για την θρομβοφιλία (δείτε εδώ το ανατριχιαστικό βίντεο).Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες, παρόλο που πλησιάζει η μέρα του τοκετού, φαίνεται πως αυξάνεται κατά πολύ η κόπωση, η αναγούλα και η ταλαιπωρία που έχει για αυτό και έχει κάπως εξαφανιστεί από τα social media.

Το βίντεο στο instagram

Η Ιωάννα, ωστόσο, επέστρεψε σήμερα 17/11 με ένα νέο βίντεο, μέσα από το οποίο εκφράζει για ακόμη μια φορά πόσο χάλια νιώθει.«Πόσο πολύ έγκυος νιώθω σήμερα Θεούλη μου! Γενικά να ξέρετε όταν κάνω πάνω από 15, 17, 18 ώρες -πόσο έχω σήμερα; -να βάλω στόρι κάτι δεν πάει καλά. Και σήμερα με τους εμετούς κι αυτά είμαι πραγματικά διαλυμένη. Αχ, εσείς πώς μου είστε πουλάκια μου;», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: