Βιασμός 12χpονης στον Κολωνό: Ακόμη δύο άνδρες στη ΓΑΔΑ για την uπόθεση – Είχαν επίσης επαφές μαζί της


Ακόμη δύο άνδρες βρέθηκαν στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να καταθέσουν για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς φαίνεται πως από την πλευρά τους είχαν επίσης επαφές μαζί της μέσω πλατφόρμας γνωριμιών, με γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη επίσης να εμπλέκεται.


Διαφ.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Βαριά» καμπάνα του Γιάννη Καλλιάνου: «Όλη η χώρα θα σκεπαστεί από...»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Βαριά» καμπάνα του Γιάννη Καλλιάνου: «Όλη η χώρα θα σκεπαστεί από...»

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για τη διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία, σήμερα (2-11-2022), μεσημβρινές ώρες, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 53 και 33 ετών αντίστοιχα.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι είναι χρήστες διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, πλην όμως, ουδέποτε έχουν συνομιλήσει ή συναντηθεί με ανήλικο άτομο.

Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Η ενημέρωση για τον 48χρονο

Υπενθυμίζουμε πως στην ΓΑΔΑ προσήλθε το πρωί της Τετάρτης (2/11) αυτοβούλως και ένας 48χρονος, οποίος φέρεται να είναι χρήστης διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τον 48χρονο:

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για τη διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθε αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία βραδινές ώρες χθες (1-11-2022), 48χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω ανέφερε ότι συνομίλησε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Ο ανωτέρω ημεδαπός, αφού εξετάστηκε ενόρκως, αποχώρησε, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: