Κατάθεση ψuχής από Χpιστίνα Λαμπίρη: «Μου έκανε κακό η τηλεόραση, με έπνιξε, δεν ήμουν εγώ»


Κατάθεση ψυχής από Χριστίνα Λαμπίρη: «Μου έκανε κακό η τηλεόραση, με έπνιξε, δεν ήμουν εγώ»


Διαφ.



Η δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη έχει αποφασίσει να απομακρυνθεί από τη showbiz και να ζήσει ήρεμα τη ζωή της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε εξομολογείται τους λόγους που απομακρύνθηκε, καθώς και για το σύζυγο της.

Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για την αποχή της από την τηλεόραση, για τον σύζυγό της, Θανάση Αδαμόπουλο και για τις δύσκολες στιγμές που έζησε.

«Δεν νομίζω ότι λείπει κάποιος από την τηλεόραση. Εάν έλειπε, θα ήταν. Αυτή τη δουλειά δεν την έκανα ως περαστική. Αυτό που εγκατέλειψα και μου έχει στοιχίσει είναι η δουλειά μου, όχι η τηλεόραση. Με έπνιξε τόσο πολύ που μου έκανε κακό, είχα χάσει τον εαυτό μου. Είχα γίνει ένας δύστροπος και κακός χαρακτήρας που δεν ήμουν εγώ».

Όσο για τον σύζυγό της και τη γνωριμία του είπε: «Εγώ έλεγα ότι δεν θα φτιάξω ξανά τη ζωή μου. Τον ερωτεύτηκα παράφορα τον άντρα μου για να κάνω τον γάμο. Είναι τόσο βαθιά η σχέση που δεν μπορώ να με φανταστώ διαφορετικά. Μπορεί να απουσιάζει δύο μέρες και μου λείπει η παρουσία του, η φωνή του, η καθημερινότητά μας».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: