«Είναι η πpώτη μοu πρόβα μετά το Survivor» – Η Σταυρούλα αποκάλυψε πώς έγινε η πρόταση γάμου


Η Σταυρούλα Χρυσαειδή μετά από σχεδόν 5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, είναι έτοιμη να απολαύσει το καλοκαίρι της μαζί με τον σύντροφό της, με τον οποίο μάλιστα θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, όπως είναι ήδη γνωστό. Γι’ αυτό έχει επιστρέψει ήδη στις προετοιμασίες για τον γάμο της με τον Παναγιώτη Τριβυζά με εντατικούς ρυθμούς.


Διαφ.

Η ίδια μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε σε κατάστημα με νυφικά για την πρώτη πρόβα της, όπου την συνάντησε και η κάμερα της εκπομπής Love It, όπου παραχώρησε δηλώσεις, τις οποίες παρακολουθήσαμε την Παρασκευή 15/7.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Τα πάνω κάτω στον ΣΚΑΙ – Στενή συνεργάτιδα του Μουτσίνα τον αφήνει και πάει στην Σκορδά;

H αθλήτρια είχε στο πλευρό της, τον αγαπημένο της φίλο, Στάθη Σχίζα και την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, προκειμένου να πάρει και μια δεύτερη από τους φίλους της.

Οι δηλώσεις της Σταυρούλας Χρυσαειδή

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή στη συνέχεια, περιέγραψε πως αισθάνεται με τις ετοιμασίες του γάμου της, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά την ρομαντική πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της.

«Δοκιμάζω νυφικά, είναι η πρώτη μου πρόβα μετά το Survivor. Ένιωσα περίεργα όταν με πρωτοείδα με νυφικό. Το είχε οργανώσει πολύ υπερπαραγωγή. Είχαμε πάει διακοπές στη Μαγιόρκα και πήγαμε σε ένα νησάκι απέναντι εκείνη την ημέρα, σε ένα εστιατόριο που ήταν μέσα σε βράχο.

Εκεί ήταν αγχωμένος και ιδρωμένος και κάποια στιγμή με ρώτησε αν θέλω να περάσουμε την υπόλοιπη μας ζωή μαζί και εγώ τα έχασα. Του είπα ναι και κάπως έτσι φτάσαμε εδώ» αποκάλυψε η μέλλουσα νύφη.

Ικανοποιητικό ποσό! Με τόσα χρήματα αποχώρησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποχώρησε προ τελευταία από το Survivor 5 και το κλίμα ήταν βαρύ στο συμβούλιο του νησιού. Ήταν υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τον καλό της φίλο Στάθη Σχίζα, κάτι που έκανε ακόμη πιο δύσκολη την αποχώρηση. Η παίκτρια σύμφωνα με πολλούς ήταν φαβορί ενώ το κοινό φάνηκε πως την στήριζε δυναμικά σε κάθε επεισόδιο καθώς το όνομά της ήταν πρώτο στα trends του Twitter πολλές φορές, εξαιτίας του δυναμικού της χαρακτήρα και της αγωνιστικότητάς της.

H παίκτρια ωστόσο, με δάκρυα στα μάτια αγκάλιασε τον φίλο της, Στάθη και λίγο πριν φύγε δήλωσε πως θέλει εκείνος να σηκώσει το έπαθλο και πως είναι περήφανη για τον εαυτό της που κατάφερε και έφτασε στους πέντε καλύτερους παίκτες του Survivor!

Η Σταυρούλα λοιπόν, επέστρεψε στην Ελλάδα και κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα. Ο σύντροφος της Σταυρούλας μάλιστα, οργάνωσε ολόκληρη έκπληξη με τούρτα για να δει την μέλλουσα γυναίκα ττου να χαμογελάει.

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη μπήκε στο παιχνίδι στις 26 Φεβρουαρίου και έπαιρνε περίπου 1.000 κάθε εβδομάδα παραμονής της στο παιχνίδι. Άρα, φαίνεται πως κέρδισε περίπου 18.000 ευρώ για τη συμμετοχή της στο Survivor 5.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: