Πεινασμένη Σκuλίτσα με Σπασμένο Πόδι πεpπατάει Χιλιόμετρα για να οδηγήσει τους ανθρώπους στα Κουταβάκια της


Πεινασμένη Σκυλίτσα με Σπασμένο Πόδι περπατάει Χιλιόμετρα για να οδηγήσει τους ανθρώπους στα Κουταβάκια της


Διαφ.

Στην πόλη Vera της νότιας Ισπανίας, ένα υποσιτισμένο Greyhound με σπασμένο πόδι βρέθηκε από μία 49 χρονη, την Lianne Powell, η οποία το μετέφερε σε έναν τοπικό κτηνίατρο. Ενώ εξέταζε το πόδι, η κτηνίατρος, Ellen Sobry, παρατήρησε πως το σκυλί είχε γάλα και κατάλαβε πως πρέπει να είχε γεννήσει μερικές μέρες νωρίτερα.



Κάπου εκεί έξω υπήρχαν τα κουτάβια της και είχαν ανάγκη από βοήθεια. Ονόμασαν τον σκύλο Vera όπως λεγόταν και η πόλη στην οποία βρέθηκε. Πιστεύουν πως την παράτησαν κυνηγοί οι οποίοι θεώρησαν πως δεν τους ήταν πια χρήσιμη για κυνήγι.

Ήλπιζαν πως η Vera θα τους εμπιστευόταν αρκετά ώστε να τους οδηγήσει στα κουτάβια της. Αφού της βρήκαν κολάρο και λουρί, επέστρεψαν όλοι τους στο σημείο που την είχε βρει η Lianne.

13

Tους οδήγησε 2 μίλια μακρυά, σε ένα εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο, όπου βρήκαν 10 κουτάβια. Ήταν πολύ αδύναμη αλλά παρόλα αυτά ήξερε πού πήγαινε. Τα παράθυρα του αυτοκινήτου ήταν καλυμμένα με χαρτόνι και τα κουτάβια ήταν όλα κουλουριασμένα στο πίσω κάθισμα.

14

Η Vera αναρρώνει πολύ καλά και η κλινική συνεργάζεται με την τοπική οργάνωση διάσωσης ζώων για να βρουν σπίτι σε όλα τα κουτάβια. Η Ellen λέει πως η Vera τα πάει πολύ καλά και το μόνο που έχει να κάνει είναι να τρώει, να ταΐζει τα μωρά της και να κοιμάται.

15

Μία πολύ όμορφη ιστορία!

Credit: diply.net


Πηγή

Διαβάστε επίσης: