Ο Τuφλός Σκύλος Επιστpέφει Για Να Δει Τους Αγαπημένους Του Κηδεμόνες Χάρη Σε Μια Επέμβαση


Ο Τυφλός Σκύλος Επιστρέφει Για Να Δει Τους Αγαπημένους Του Κηδεμόνες Χάρη Σε Μια Επέμβαση


Διαφ.

Αυτό το χαριτωμένο σκυλάκι ονομάζεται Duffy ήταν ο πρωταγωνιστής, πριν από λίγο καιρό, ενός πραγματικά συναρπαστικού βίντεο. Λόγω ασθένειας, αυτό το όμορφο ιρλανδικό τεριέ άρχισε να χάνει γρήγορα την όρασή του. Σε λίγους μήνες είχε σχεδόν τυφλωθεί εντελώς και χειροτέρευε.



Οι ιδιοκτήτες του, που τον έσωσαν από το καταφύγιο, ήταν συντετριμμένοι από αυτό που του συνέβαινε. Η Ντάφι δεν άξιζε να χάσει την όρασή της.

«Το να βλέπω αυτόν τον σκύλο που γνωρίζω χρόνια και που θεωρώ έναν σπουδαίο φίλο που πρέπει να αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο με έχει καταστρέψει. Κάποια στιγμή, παρόλο που αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις για να προσαρμοστεί στη νέα του κατάσταση, δεν ήταν πλέον σε θέση να με αναγνωρίσει », εξήγησε ο Μπέντζαμιν Μέι , ένας από τους ανθρώπους που τον φροντίζουν.

Ο Ντάφι, τώρα 9 ετών, πάσχει από διαβήτη σκύλου. Ακριβώς όπως ο διαβήτης στους ανθρώπους, το σώμα τους αδυνατεί να παράγει σωστά την ινσουλίνη, καθιστώντας δύσκολη την επεξεργασία των σακχάρων από το σώμα. Δεν υπάρχει θεραπεία για αυτήν την κατάσταση, αλλά μόνο χρήσιμες θεραπείες για να κάνουν τη ζωή λιγότερο δύσκολη για όσους επηρεάζονται.

Στην αρχή, οι ιδιοκτήτες του Ντάφι δεν συνειδητοποίησαν ότι είχε διαβήτη. Κάποια στιγμή, όμως, άρχισε να ουρεί πολύ συχνά στο σπίτι, μια συμπεριφορά που δεν είχε ποτέ όλα αυτά τα χρόνια που είναι μαζί μας. Μετά από λίγο, ο Ντάφι άρχισε να χάνει την όρασή του. Οι κτηνίατροι επιβεβαίωσαν ότι ο διαβήτης των σκύλων προκαλεί αυτά τα προβλήματα.

Όταν η οικογένειά του έμαθε ότι υπήρχε η επιλογή να υποβληθεί σε επέμβαση για να ανακτήσει την όρασή του, δεν το σκέφτηκαν δύο φορές.

Ο Ντάφι χρειάστηκε να περάσει από αυστηρή προετοιμαστική θεραπεία προτού οι κτηνίατροι δώσουν το πράσινο φως για την επέμβαση.

«Ευτυχώς ο Duffy ανταποκρίθηκε καλά και οι αξίες του έχουν σταθεροποιηθεί. Αυτό επέτρεψε στους γιατρούς να επιχειρήσουν χειρουργική επέμβαση », εξήγησε ο Μπέντζαμιν.

Ο τυφλός σκύλος επιστρέφει για να μας δει χάρη σε μια επέμβαση

Η επέμβαση ήταν επιτυχής και το σκυλάκι ανέκτησε τη ζωή του. Η οικογένειά του ήθελε να συλλάβει την ακριβή στιγμή που ο κτηνίατρος έβγαλε τους επιδέσμους του και επέτρεψε στον Ντάφι να δει τους αγαπημένους του για άλλη μια φορά. Η χαρά του Ντάφι είναι αισθητή καθώς κουνάει την ουρά του, χαιρετώντας τους αγαπημένους του φίλους.

Ο Benjamin αποφάσισε να μοιραστεί το βίντεο στο YouTube για να κάνει όλους να συμμετάσχουν σε αυτήν την ευτυχισμένη στιγμή. Δεν περίμενε ποτέ ότι το κλιπ θα το έβλεπαν πάνω από 16 εκατομμύρια χρήστες μέσα σε λίγες εβδομάδες!

«Προφανώς ο διαβήτης δεν έχει φύγει. Η κατάστασή του πρέπει να παρακολουθείται σε καθημερινή βάση. Ο Ντάφι χρειάζεται ένεση ινσουλίνης δύο φορές την ημέρα, αλλά ευτυχώς η χειρουργική επέμβαση για την επιδιόρθωση των ματιών του ήταν επιτυχής και δεν ανέπτυξε άλλα προβλήματα που σχετίζονται με τον διαβήτη »εξήγησε ο άνδρας σε συνέντευξή του στη Huffington Post.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: