Κάpμα: Άνθρωπος Προσπαθεί Να Κλωτσήσει Αδέσποτο Σκύλο Και Καταλήγει Να Πέσει.


Κάρμα: Άνθρωπος Προσπαθεί Να Κλωτσήσει Αδέσποτο Σκύλο Και Καταλήγει Να Πέσει.


Διαφ.

Ο άνδρας διέκοψε την πορεία του για να βλάψει το σκυλί αλλά η ζωή αποφάσισε να τον τιμωρήσει.



Ο άνδρας προσπάθησε να κλωτσήσει το σκυλί, το οποίο απέφυγε εγκαίρως, καταλήγοντας ο άνδρας να πέσει στο έδαφος

Ένας τρόπος για να καταλάβεις αν σε κάποιον αρέσουν τα ζώα είναι να δεις πώς αντιδρούν όταν βλέπουν ένα. Για παράδειγμα, όταν περπατάτε στο δρόμο και παρατηρείτε ένα αδέσποτο σκυλί , οι περισσότεροι δεν θα αντισταθούν και θα αγκαλιάσουν κάποιους, ακόμη και θα του δώσουν κάτι να φάνε αν έχουν την ευκαιρία.

Ωστόσο, αυτό το είδος στοργής δεν είναι καθολικό, καθώς υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν σέβονται τα ζώα και εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία για να τα πληγώσουν. Αλλά η ζωή δεν είναι αρκετά σκληρή για να τους αφήνουμε πάντα να ξεφεύγουν και αυτοί οι άνθρωποι καταλήγουν να πληρώνουν για αυτό με κάποιο τρόπο.

Ένα ξεκάθαρο παράδειγμα κατέληξε να καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας κατά τη διάρκεια μιας νύχτας σε έναν σκοτεινό δρόμο. Ο χρήστης του Twitter @Caalf01 μοιράστηκε ένα βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να περπατά μόνος του στο πεζοδρόμιο, καθώς ένας σκύλος περπατά ήρεμα και κουνάει την ουρά του. Εκείνη τη στιγμή, ο σκύλος σταμάτησε στη μέση του δρόμου και γύρισε, ο άνδρας παρατήρησε την παρουσία του και πήγε προς το μέρος του χωρίς το ζώο να το καταλάβει. Ο άντρας θα μπορούσε να πλησίαζε για να παίξει με το κουτάβι , αλλά η πραγματικότητα απείχε πολύ από αυτό.

Το κάρμα και το μέρος της ζωής

Ο άνδρας αύξησε το ρυθμό του καθώς περπατούσε και πήρε την παρόρμηση να κλωτσήσει το σκυλάκι, εκμεταλλευόμενος την απόσπαση της προσοχής του σκύλου. Ωστόσο, ο σκύλος κοίταξε πίσω ακριβώς εγκαίρως και απέφυγε το πόδι του. Καθώς ο άνδρας είχε ήδη σηκώσει το πόδι του για να κλωτσήσει το σκυλί , δεν κατάφερε να ισορροπήσει και έπεσε στο έδαφος.

Με το σκυλάκι να τον παρακολουθεί, ο άντρας προσπαθεί να σηκωθεί, αλλά η πτώση τον πλήγωσε τόσο πολύ που έχασε την ισορροπία του καθώς προσπαθούσε να σηκωθεί. Στο μεταξύ, ο σκύλος συνέχισε το δρόμο του, σώος και αβλαβής.

Η δημοσίευση έχει συγκεντρώσει σχεδόν 104 χιλιάδες αναπαραγωγές στο κοινωνικό δίκτυο και οι φιλόζωοι δεν μπορούσαν να το αφήσουν να περάσει χωρίς να αφήσουν τις εντυπώσεις τους για το θέμα. «Η μόνη απειλή για την κοινωνία είναι ο άνθρωπος» και «Το κάρμα έχει γραφεία παντού» ήταν μερικά από τα σχόλια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: