Σκυλίτσα Μάνα Θηλάζει Γατάκια Που Το Έχουν Ανάγκη – Φωτογραφίες


Σκυλίτσα Μάνα Θηλάζει Γατάκια Που Το Έχουν Ανάγκη – Φωτογραφίες


Διαφ.

Διαφ.

Σκυλίτσα Υιοθετεί Και Θηλάζει Γατάκια Που Το Έχουν Ανάγκη

Σκύλος: Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πόσο αγάπη μπορούν να δώσουν τα σκυλιά σε έναν άνθρωπο. Όμως η παρακάτω ιστορία μας διδάσκει πως τα σκυλιά μπορούν να αγαπήσουν και να προσφέρουν απλόχερα αγάπη και βοήθεια ακόμη και σε άλλα ζώα.



H ιστορία της Esperanza

Η Esperanza έφτασε σε ένα τοπικό καταφύγιο στο Μεξικό αφού είχε χωριστεί από τα κουτάβια της και εκεί συνάντησε τα νεογέννητα γατάκια που χρειάζονταν μια μητέρα για να τα φροντίζει και να τα θηλάσει.

Η Esperanza δεν δίστασε να τα βοηθήσει, αργότερα υιοθετήθηκε από ένα σπίτι όπου δέχεται πολύ αγάπη.

Tο καταφύγιο και η Esperanza

H Esperanza είναι μόλις ενός έτους όταν την πήγαν σε ένα καταφύγιο, μόλις είχε γεννήσει τα κουτάβια της, αλλά κανείς δεν ήξερε τι τους είχε συμβεί, το μόνο πράγμα που ήταν σαφές σε αυτούς ήταν ότι αυτό το σκυλάκι δεν είχε εύκολη ζωή.

Όταν ήρθε στο καταφύγιο, ήρθαν επίσης και κάποια νεογέννητα γατάκια που επρόκειτο να πεθάνουν εφόσον κάποιος τα χώρισε από τη μητέρα τους. Η Esperanza υιοθέτησε με αγάπη τα ορφανά γατάκια, τα θηλάζει και τα φροντίζει ως δικά της παιδιά.

Τα γατάκια χρειάζονταν αγάπη και αποφάσισε να τα αγαπήσει. Αργότερα, η Esperanza και οι γάτες μεταφέρθηκαν στον οργανισμό διάσωσης ζώων Coco’s Animal Welfare στο Μεξικό και εκεί η Esperanza συνάντησε επίσης τη νέα θετή της οικογένεια.

Όπως εξήγησε η Pover σε μια δημοσίευση στο Reddit , ο γιος της, ο Dan, επέλεξε το όνομα Esperanza – Ισπανικά που σημαίνει “ελπίδα” – γιατί “έδωσε ελπίδα στα γατάκια.”

Η Pover και ο γιος της μπορούσαν να καταλάβουν ότι η Esperanza χρειαζόταν απλώς ένα στοργικό σπίτι, και έτσι έκαναν ότι χρειαζόταν για να την πάρουν στις ΗΠΑ για να είναι μαζί τους. Πρώτον, όμως, η Esperanza έπρεπε να ολοκληρώσει την ανατροφή της μικρής οικογένειας των γατιών της πριν ξεκινήσει μια νέα δική της ζωή.

«Ήμασταν σε διακοπές στην Πλάγια Ντελ Κάρμεν. Τρεις μέρες αργότερα, αποφασίσαμε να ταΐσουμε τα γατάκια στο καταφύγιο και όταν φεύγαμε μας ρώτησαν αν θα θέλαμε να δούμε έναν σκύλο που φρόντιζε τα γατάκια… Υπήρχε ένας σύνδεσμος στιγμιαίος ανάμεσα στην Esperanza και τον γιο μου, οπότε αποφασίσαμε να την υιοθετήσουμε »

Η Esperanza τελείωσε με το θηλασμό των γατιών για δύο εβδομάδες προτού πάει στο νέο της σπίτι στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Esperanza περιβάλλεται από πολλή αγάπη

Όταν η Esperanza ήρθε για πρώτη φορά στο σπίτι, δεν είχε ιδέα πώς να συμπεριφέρετε σαν σκύλος.

Η Εύη είπε:

«Την πρώτη φορά που ήρθε σε εμάς, δεν ήξερε ποια είναι η τροφή για σκύλους ή τα παιχνίδια. Έπρεπε να την διδάξουμε. Τώρα αγαπά τα παιχνίδια της και λατρεύει να παίζει.

Η Esperanza αγαπά να κοιμάται στα κρεβάτια των ανθρώπων και απολαμβάνει τις αγκαλιές με τον αδερφό της.

Για να ολοκληρώσουμε πλήρως αυτήν την ευτυχισμένη ιστορία, όλα τα γατάκια που θήλαζε η Esperanza που φρόντιζαν στο καταφύγιο έχουν υιοθετηθεί!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: