TikTοker Δέχεται Άθλια Σχόλια Για Το Τι Της Βρήκε Ο Άντρας Της, Απαντάει Με Τον Καλύτερο Τρόπο!


TikTοker Δέχεται Άθλια Σχόλια Για Το Τι Της Βρήκε Ο Άντρας Της, Απαντάει Με Τον Καλύτερο Τρόπο!


Διαφ.

Φτιάξε TikTok και Insta, μας είπαν. Θα είναι ωραία, μας είπαν. Ανοίξαμε λοιπόν κι εμείς τους λογαριασμούς μας και καταλάβαμε ότι δεν είναι τόσο fun και αθώα όσο μας τα περιέγραφαν.



Πάνε χρόνια που τα social media έχουν μπει στη ζωή μας, αλλά η «εξέλιξη» δεν είναι ένας όρος που γνωρίζουν πολύ καλά. Θα περίμενε κανείς ότι μετά από δισεκατομμύρια posts και ακατάπαυστη ρητορική υπέρ της καλοσύνης, τα hate comments δε θα είχαν θέση σε αυτά. Μια ματιά στα σχόλια ωστόσο κάτω από διάφορες αναρτήσεις, θα ακυρώσει αμέσως αυτήν την προσδοκία.

Η Alicia McCarvell από τον Καναδά είναι μία τέτοια περίπτωση. Το σώμα της συγκεκριμένα αποτελεί συχνά αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού, ενώ όποτε ποστάρει κάτι με τον άντρα της, Scott McCarvell, γίνεται ακόμα πιο δύσκολο για κάποιους να κρατήσουν την αποψάρα τους για τον εαυτό τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alicia Mccarvell (@aliciamccarvell)

Για κακή τους τύχη, η Alicia ξέρει ότι το ξέρασμα κακίας των ανθρώπων αυτών είναι η πραγματική ασχήμια της υπόθεσης και όχι τα κιλά της, οπότε δε νοιάστηκε να τους εκθέσει!
Η McCarvell είναι γνωστή στο χώρο του TikTok, με πάνω από 5 εκατ. ακόλουθους. Η ίδια προσπαθεί να μάθει τους followers της πώς να αγαπούν τον εαυτό τους και μοιράζει body positivity μηνύματα αναρτώντας βιντεάκια που ανεβάζει κάθε κοπέλα στην εν λόγω εφαρμογή, πράγμα που εξοργίζει κάποιους λόγω των κιλών της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alicia Mccarvell (@aliciamccarvell)

Το βίντεο που έγινε viral (με 35 εκατ. views) και έδειξε τι σκατοψυχιά υπάρχει εκεί έξω, είναι το παρακάτω. Σημείωση: Μην περιμένετε να δείτε κάτι σούπερ ουάου κι αμφιλεγόμενο, ένα απλό transition είναι, που σίγουρα έχετε δει άλλες 10 φορές κάνοντας σκρολ.

@aliciamccarvell My forever wedding date ♥️ @scottymc4 ♬ original sound – cam

Στα σχόλια θα πέσετε πάνω και σε επίδειξη ελληνικού πολιτισμού, ενώ αν κάτι λείπει πολύ, αυτό είναι ένα comment της Λατινοπούλου. Τη θέση της όμως πήραν οι παρακάτω Έλληνες χρήστες και πρέπει να δηλώνει περήφανη για αυτούς.

Κι όμως, είναι τόσο περίεργο να βλέπεις τέτοια ζευγάρια… Πολλοί δε, λυπούνται τον Scott, γιατί «μπορούσε και πολύ καλύτερα» και γιατί «χαραμίζονται τέτοια μούσκουλα», ενώ υπάρχουν γυναίκες που του στέλνουν ότι θα έπρεπε να είναι με κάποια σαν αυτές και όχι με την Alicia. Υπάρχει βάθος σε αυτές τις οντότητες αν μη τι άλλο. Το ‘χουν βρει το νόημα της ζωής.

Μπορεί στα παραπάνω σχόλια η Alicia να μην μπορούσε να απαντήσει, απάντησε όμως σε μερικά στο Instagram, τα οποία δεν περίμεναν response όταν έγραφαν την κουταμάρα τους. Και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο!

@aliciamccarvell

Let me love please. ||••

♬ what in the jesus christ was that – sam

Η ίδια δήλωσε ακόμα:

Συχνά μου λένε: «Κελεπούρι ο δικός σου», «Είσαι τυχερή που βρήκες κάποιον να σε αγαπάει άνευ όρων», «Είναι καταπληκτικός που σε αγαπάει». Τα περισσότερα από αυτά τα σχόλια αναφέρονται στο γεγονός ότι εκείνος είναι fit κι εγώ παχουλή, κάτι που ούτε που αγγίζει την επιφάνεια του γιατί ο Scott είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος.

«Κελεπούρι ο δικός μου», όχι γιατί αγαπάει το παχουλό μου σώμα, αλλά γιατί δεν υπάρχει ούτε μία πρόκληση στον κόσμο μπροστά στην οποία δεν θα σήκωνε τα μανίκια και δεν θα έλεγε «Πάμε». Είμαι τυχερή που βρήκα κάποιον να με αγαπάει άνευ όρων», όχι γιατί είμαι παχουλή αλλά επειδή είμαι πεισματάρα, ανοργάνωτη και δεν ξέρω να λέω «όχι». Είναι καταπληκτικός που με αγαπάει όχι γιατί το σώμα μου δεν εκπροσωπεί τα πρότυπα ομορφιάς, αλλά επειδή για χρόνια ήταν δύσκολο κάποιος να με αγαπάει, αλλά εκείνος τα κατάφερε. Σταματήστε να υποτιμάτε το σύζυγό μου λέγοντας ότι είναι εκπληκτικός που με αγαπάει παρά το σώμα μου, αυτό είναι το εύκολο κομμάτι.

Αν για κάποιον πρέπει να λυπόμαστε λοιπόν, δεν είναι για τον Scott που «χαραμίζεται», αλλά για αυτούς που δε θα καταφέρουν ποτέ να δουν πραγματικά τους ανθρώπους γύρω τους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: