Ελέφαντας Μπαίνει Στη Συνέντευξη Για Να «Σώσει» Τον Φροντιστή Της Από Τους Συνεντευξιαζόμενους


Ελέφαντας Μπαίνει Στη Συνέντευξη Για Να «Σώσει» Τον Φροντιστή Της Από Τους Συνεντευξιαζόμενους


Διαφ.

Ο ελέφαντας Faa Mai γεννήθηκε στο «Φυσικό Πάρκο των Ελεφάντων» της Ταϊλάνδης και έκτοτε μεγάλωσε από τον φύλακά της, μια γυναίκα που ονομάζεται Lek.



Η Faa Mai λατρεύει την ανθρώπινη μαμά της και έχει γίνει εξαιρετικά προστατευτική μαζί της με τα χρόνια. Αυτό το βίντεο αποτυπώνει την αφοσίωσή της στο Lek με τον πιο αξιολάτρευτο τρόπο!

Αυτό το βίντεο ξεκινά με τη Lek να παίρνει συνέντευξη από ένα τηλεοπτικό συνεργείο, όπου μιλά εκτενώς για τις εμπειρίες και τις δεξιότητές της στο πάρκο.

Η Faa Mai φαίνεται αδιάφορα να κάνει παρέα με το κοπάδι της στο παρασκήνιο, αλλά αυτό δεν συμβαίνει καθόλου! Όλη την ώρα, απλά καραδοκεί ύποπτα, φροντίζοντας οι άγνωστοι ντυμένοι στα μαύρα να μην κάνουν κακό στη μαμά της!

Με τη συνέντευξη να συνεχίζεται συνέχεια, η Faa Mai χάνει την υπομονή της και αποφασίζει να ελέγξει τον Lek. Αφήνει το κοπάδι της και τρέχει μπροστά με τη μέγιστη ταχύτητα για να μπει στη συνέντευξη και να αξιολογήσει την ευημερία του Λεκ! Τι διασκεδαστικό μπάχαλο!

Ο Λεκ γνωρίζει τις κτητικές τάσεις της Φάα Μάι, γιατί ο ελέφαντας πάντα «το μισεί» όταν ο Λεκ νοιάζεται για κάποιον άλλο . Στη συνέχεια, ο Λεκ διώχνει τη Φάα Μάι πίσω στο υπόστεγο της σαν τέλεια μαμά, δίνοντας εντολή στο πλήρωμα να σταματήσει τη συνέντευξη όσο εκείνη φροντίζει το γιγάντιο παιδί της! συνέντευξη και ικετεύω για προσοχή!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: