Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Είναι η πρώτη φορά που…» – Η αντίδραση της Ρούλας για την εγχείρηση της μητέρας της (Video)


Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα», ήρθε στο φως η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου, στην είδηση του χειρουργείου της μητέρας της, μέσα από τον Κορυδαλλό. Παράλληλα, ο Θανάσης Κατερινόπουλος σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις και αυτή τη φορά δεν εστιάζει ούτε στην Ρούλα Πισπιρίγκου, ούτε στον Μάνο Δασκαλάκη.


Διαφ.

Η αντίδραση της Ρούλας για τη μητέρα της

Αυτά χαρακτηριστικά φέρεται σύμφωνα με το κοντινό της περιβάλλον να ανέφερε: «Ανησύχησα και αγxώθηκα με το χειρουργείο, γιατί βρίσκομαι μακριά και δεν μπορώ να προσφέρv ούτε πρακτική στήριξη αλλά κυρίως ούτε ψυχολογική στην μητέρα μου. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και είναι πολύ δύσκολο να το διαχεiριστεί κάποιος που βρίσκεται όχι μόνο μακριά αλλά και σε αυτή την κατάσταση».

«'Ημουν 21 χρόνια στην πρέζα. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι γουστάρει»: Όταν ο ΔΠΘ μιλούσε για την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά, 9 μήνες πριν τον θάνατο του!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«'Ημουν 21 χρόνια στην πρέζα. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι γουστάρει»: Όταν ο ΔΠΘ μιλούσε για την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά, 9 μήνες πριν τον θάνατο του!

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ανοικτό το ενδεχόμενο νέας εκταφής της σορού της Τζωρτζίνας! Αποκαλύψεις Γρηγόρη Λέων για την διαλεύκανση της υπόθεσης

Κρίσιμο θεωρείται το επόμενο 15ήμερο για την υπόθεση θανάτου των παιδιών στην Πάτρα καθώς αναμένουμε τα πορίσματα μετά και τις τοξικολογικές εξετάσεις για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, καθώς για την Τζωρτζίνα τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τι έδειξε η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της Μαλένας.

Μετά την κατάθεση του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη δεν αποκλείεται να έχουμε εκ νέου εκταφή της 9χρονης Τζωρτζίνας προκειμένου να ληφθεί δείγμα από τις τρίχες των μαλλιών της για να διαπιστωθεί εάν η κεταμίνη, η ουσία δηλαδή που σύμφωνα με τον κ. Μπουζιάνη σκότωσε το παιδί, είχε προηγηθεί και σε προγενέστερο του θανάτου χρόνο. Την ίδια στιγμή μακρινό είναι το ενδεχόμενο εκταφής των άλλων δύο παιδιών.

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων μιλώντας στη εκπομπή της ΕΡΤ «Από τις έξι» μίλησε για την διπλή εκταφή της Τζωρτζίνας ενώ τόνισε ότι τα πορίσματα θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

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

Όσο για την περίπτωση της Τζωρτζίνας και την ενδεχόμενη διπλή εκταφή ξεκαθαρίζει ότι γίνεται μόνο όταν υπάρχουν λόγοι αμφισβήτησης.

«Για να καταφύγουμε στη διπλή εκταφή σημαίνει ότι κατά την πρώτη εκταφή δεν κάναμε πλήρως αυτό που έπρεπε. Είναι μία πρωτότυπη διαδικασία αλλά μία ορθή διαδικασία γιατί στην Τζωρτζίνα γνωρίζουμε πλέον την κατάληξή της, δυστυχώς έχουμε να μάθουμε πάρα πολλά ακόμα από την αρχή της βασανιστικής πορείας μέχρι και την κατάληξη».

Όπως ξεκαθαρίζει ο Πρόεδρος Ιατροδικαστικής εταιρείας η εκταφή δεν αποφασίζεται από τους ιατροδικαστές. Εκείνοι λένε στους δικαστικούς λειτουργούς την επιστημονική τους άποψη και η εκταφή θα κριθεί από τους δικαστικούς λειτουργούς και οι ίδιοι θα δώσουν την εντολή.

Στην τελική ευθεία για την διαλεύκανση της υπόθεσης

Στο ερώτημα γιατί παίρνει τόσο χρόνο αυτή η υπόθεση είπε ότι δεν είναι θέμα γραφειοκρατίας αλλά ο χρόνος ξεκίνησε από την στιγμή που ορίστηκαν οι πραγματογνώμονες. «Οι πραγματογνώμονες αυτό που κάνουν αυτή τα στιγμή, το ότι επανελέγχουν τα δείγματα ώστε να απαντήσουν σε όλα τα πιθανά ερωτήματα για να δώσουν ξεκάθαρη θέση ως προς την αιτία θανάτου. Είναι οι αιτίες θανάτου που θέτουν τις δύο πρώτες υποθέσεις σε διαφορετική βάση».

Όσο γιατί δεν είναι πιθανό να γίνει εκταφή και στα άλλα δύο παιδιά, ο κ. Λέων είπε ότι «οι τρίχες είναι ένα καλό υλικό που δεν μπορεί όμως να μας δώσει ημερομηνία ή και ώρα λήψης. Μας δίνει σε εύρος ενός μήνα αν έχει παρθεί ή όχι μία ουσία και περίπου σε ποια συγκέντρωση. Άρα δεν έχει καμία αξία να μπούμε σε μία τέτοια διαδικασία».

Τέλος ο κ. Λέων εκτίμησε ότι δεν είμαστε πολύ μακριά από την ολοκλήρωση της ιατροδικαστής ερευνάς. Μένει να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου στο κάθε παιδί από τα δυο και να δούμε αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια η όχι.

«Οι ιστολογικές εξετάσεις, οι επανέλεγχοι ουσιαστικά πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί και πιθανά να ολοκληρώνονται ή να έχουν ολοκληρωθεί οι τοξικολογικές. Αυτό που μένει είναι η τελική επαναξιολόγηση των ευρημάτων. Όταν ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες θα έχουμε για όλα τα θέματα ασφαλείς απαντήσεις», όπως αναφέρει το ertnews.gr


Πηγή

Διαβάστε επίσης: