Survivor 5: Είναι για 10η φορά υποψήφιος και άρχιζε να τάζει έργα στο Κερατσίνι, που μεγάλωσε


Το βράδυ της Τρίτης 31/5 ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο για το Survivor 5 οι πρώτες δηλώσεις – καρφιά έπεσαν στο τραπέζι, με πρώτο και καλύτερο τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος είναι και πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την κάλπη των κόκκινων (Δείτε ποιος άλλος θα είναι μαζί του).


Διαφ.

Ο παίκτης λοιπόν μιας και είναι για 10η φορά σε φάση να αποχωρήσει έκανε μια προσωπική δήλωση κάνοντας μια φανερή επίκληση στο συναίσθημα των ανθρώπων από την περιοχή, όπου και μεγάλωσε στην Αθήνα, στο Κερατσίνι. Δε δίστασε να τάξει σε ανθρώπους της περιοχής, που έχουν ανάγκη, πως βγαίνοντας θα τους φροντίσει.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Η κάλπη μίλησε – Για πρώτη φορά σε υποψηφιότητα προς αποχώρηση

Η επίκληση του Σπύρου Μαρτίκα στο Κερατσίνι από το Survivor 5

Όλο νευράκια και υπονοούμενα η Βρισηίδα

Στο 30/5 αγώνισμα ασυλίας, οι λίγοι παίκτες που έχουν απομείνει στο Survivor 5 καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να φέρουν νίκη στην ομάδα τους και να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Η τεράστια αυτή προσπάθεια λοιπόν φέρνει και εντάσεις σε πολλά σημεία, με την Βρισηίδα να νευριάζει επειδή οι μπλε πανηγύριζαν με έντονο τρόπο την νίκη τους. Μια και δεν έχει περάσει λίγα τον τελευταίο καιρό, την είπε κανονικά την ομάδα του πρώην της με τον Ταλάντσεβ να την ειρωνεύεται στην ψύχρα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: