Survivor 5: Η Ασημίνα έταξε τραγούδι στον Εμμανουήλ από τον Δάντη – Τα έβγαλε όλα στη φόρα ο Μαρτίκας


Την Τρίτη 31/5 στο επεισόδιο του Survivor 5 οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας ετοιμάστηκαν για άλλο ένα αγώνισμα ασυλίας, προτού όμως πάνε στον στίβο έκαναν κάποιες προσωπικές δηλώσεις, τις οποίες ακούει το κοινό και μεταξύ τους οι ίδιοι δε γνωρίζουν.


Διαφ.

Ο Μαρτίκας λοιπόν θέλησε να αποκαλύψει στον κόσμο, πως η Ασημίνα εξαγόρασε τον Εμμανουήλ με ένα τραγούδι, που θα του γράψει ο αγαπημένος της Χρήστος Δάντη.. Το όφελος της, όπως τόνισε, ήταν να την θέσει την καλύτερη παίκτρια πριν αποχωρήσει και να δηλώσει ακόμα πως θα ήθελε να κερδίσει και το τελικό έπαθλο.(Δείτε ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση)

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 31/5: Βγαίνει με τον Μαρτίκα στον τάκο! Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ο Σπύρος Μαρτίκας αποκάλυψε για το τραγούδι που θα γράψει ο Δάντης στον Εμμανουήλ

Survivor 5: Της έθιξαν τον Δάντη και τα ”πήρε” στο κρανίο – Ακραίο σκηνικό με την Ασημίνα για τον καλό της

Οι εξελίξεις για άλλη μια φορά στο Survivor 5 είναι καταιγιστικές και στο επεισόδιο της Δευτέρας 30/5 με την μπλε ομάδα να κερδίζει τον αγώνα ασυλίας και να παρατηρεί τους κόκκινους να βγάζουν έναν συμπαίκτη τους στον τάκο.

Μετά λοιπόν την ανακοίνωση, πως ο Μαρτίκας είναι υποψήφιος προς αποχώρηση πήρε το λόγο και έκανε σημαντικές αποκαλύψεις. Μάλιστα είπε δημόσια, πως η Ασημίνα ζήτησε από τον Εμμανουήλ λίγο πριν φύγει από το παιχνίδι να αποστηθίσει το κινητό του αγαπημένου της Χρήστου Δάντη.

Η ίδια μόλις άκουσε αυτή την δήλωση έχασε τον εαυτό της, σηκώθηκε όρθια και άρχισε να φωνάζει φανερά θιγμένη. Μάλιστα δε δίστασε να του ζητήσει να μην ξαναπιάσει το όνομα του συντρόφου της στο στόμα του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: