Φονικό στο Αιγάλεω: Παραδόθηκε ο 20χρονος γιος της 55χρονης – «Σκότωσε τη μάνα μου» φώναζε ο αδερφός του


Φονικό στο Αιγάλεω: Παραδόθηκε ο 20χρονος γιος της 55χρονης – «Σκότωσε τη μάνα μου» φώναζε ο αδερφός του


Διαφ.
Φονικό στο Αιγάλεω: Παραδόθηκε ο 20χρονος γιος της 55χρονης - «Σκότωσε τη μάνα μου» φώναζε ο αδερφός του Ένα βήμα πριν την οριστική διαλεύκανση της υπόθεσης μ...Ένα βήμα πριν την οριστική διαλεύκανση της υπόθεσης με την άγρια δολοφονία στο Αιγάλεω φαίνεται να είναι οι αρχές μετά την ομολογία του γιου.

Λύση φαίνεται πως δίνεται στο άγριο έγκλημα στο Αιγάλεω όπου και βρέθηκε κατακρεουργημένη σε διαμέρισμα στην οδό Βέροιας μία γυναίκα 55 ετών αφού παραδόθηκε στις αρχές ο γιος της και ομολόγησε την πράξη του.

Ο 20χρονος πήγε μόνος του στη ΓΑΔΑ και σύμφωνα με πληροφορίες αυτή τη στιγμή μεταφέρει στους αξιωματικούς με λεπτομέρειες όσα έγιναν τη μέρα που σκότωσε τη μητέρα του.
Αιγάλεω
Η οικογένεια που διέμενε στο Αιγάλεω, με πέντε παιδιά φέρεται ότι είχε χαμηλό εισόδημα και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα. Ο πατέρας, με καταγωγή από το Πακιστάν, δεν βρίσκεται εν ζωή.

Υπενθυμίζεται ότι πολύ σύντομα μετά την αποκάλυψη του στυγερού εγκλήματος η προσοχή των αρχών στράφηκε στον γιο της 55χρονης ο οποίος και αναζητείτο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος γιος του θύματος ήταν εκείνος που ειδοποίησε την αστυνομία, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

«Ο αδελφός μου σκότωσε τη μητέρα μου» φώναξε ο μικρός γιος της 55χρονης, η οποία βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News
Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...